ΑρχικήUpdatesAdobe Lightroom: Aποκτά 'γρήγορη και εύκολη' επεξεργασία με AI

Adobe Lightroom: Aποκτά ‘γρήγορη και εύκολη’ επεξεργασία με AI

Adobe Lightroom

Η Adobe φέρνει τα χαρακτηριστικά AI του Firefly στους χρήστες του Lightroom σήμερα, σε iPhone, iPad, Mac (και επίσης σε web, Android και PC).

Δείτε επίσης: Ποιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Οι νέες δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνουν το Generative Remove, το Lens Blur και άλλα, μαζί με μια φρέσκια “εμπειρία επεξεργασίας σε κινητές συσκευές“. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες.

Η Adobe ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων χαρακτηριστικών AI για το Lightroom σε μια δημοσίευση στο newsroom.

Σήμερα, η Adobe παρουσίασε το Generative Remove στο Adobe Lightroom, φέρνοντας τη μαγεία του Adobe Firefly άμεσα στις καθημερινές ροές εργασιών επεξεργασίας φωτογραφιών στις πλατφόρμες Lightroom για κινητά, web και desktop. Το Generative Remove είναι το πιο ισχυρό εργαλείο αφαίρεσης του Lightroom μέχρι στιγμής, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα από οποιαδήποτε φωτογραφία μη καταστροφικά με ένα μόνο κλικ, ταιριάζοντας έξυπνα την περιοχή που αφαιρέθηκε με γενιές pixel-perfect για υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα: Tesla: Διακοπή υποστήριξης παιχνιδιών Steam στα νέα μοντέλα;

Μαζί με το Generative Remove, το άλλο εργαλείο που υποστηρίζεται από AI είναι το Lens Blur για το Lightroom, που επιτρέπει στους χρήστες να “επιτύχουν αισθητικά εφέ θολώματος σε οποιαδήποτε φωτογραφία με ένα μόνο κλικ.”

Εκτός από αυτά τα δύο κύρια χαρακτηριστικά AI, το νέο Lightroom έρχεται με:

  • Επεκτάσιμη υποστήριξη tethering για νέες κάμερες, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ψηφιακών καμερών της Sony – όπως οι Alpha 7 IV και Alpha 7R V που παρέχει πρόσβαση στις φωτογραφίες στο Lightroom Classic σε πραγματικό χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο στις καθημερινές ροές εργασιών επεξεργασίας και επιτρέποντας καλύτερη συνεργασία μεταξύ των ομάδων.
  • Βελτιστοποίηση HDR, η οποία ήδη χρησιμοποιείται σε δεκάδες εκατομμύρια εικόνες, επιτρέπει σε οποιονδήποτε να επεξεργαστεί και να εξαγάγει τις φωτογραφίες του με πιο φωτεινά highlights, βαθύτερες σκιές και πιο ζωντανά χρώματα, όπως φαίνονται στην πραγματική ζωή.
  • Άμεση πρόσβαση στις βιβλιοθήκες φωτογραφιών στις εφαρμογές Lightroom για κινητά και desktop, που επιτρέπει ταχύτερη επεξεργασία από ποτέ.
  • Η ολοκαίνουργια εμπειρία επεξεργασίας στο κινητό του Lightroom απλοποιεί τη γραμμή εργαλείων για κινητά για να δίνει προτεραιότητα στα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά, κάνοντάς την ταχύτερη και πιο διαισθητική στην επεξεργασία.

Δείτε επίσης: Zoom: Φέρνει post-quantum end-to-end encryption στο Zoom Meetings

Το νέο Lightroom είναι διαθέσιμο τώρα σε iPhone, iPad, Mac, web, Android και PC με τα χαρακτηριστικά AI να υποστηρίζονται από το “Firefly 1 Model” της Adobe – που θεωρείται χαρακτηριστικό πρώιμης πρόσβασης.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS