ΑρχικήUpdatesMicrosoft Edge: Ζωντανή μεταγλώττιση και μετάφραση σε YouTube

Microsoft Edge: Ζωντανή μεταγλώττιση και μετάφραση σε YouTube

Microsoft Edge

Η Νέα Λειτουργία Άμεσης Μετάφρασης και Μεταγλώττισης του Microsoft Edge θα είναι διαθέσιμη στα Βίντεο του YouTube, Ειδησεογραφικά Sites και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Η κάρτα Passe Navigo μπορεί τώρα να προστεθεί στο Apple Wallet

Το Microsoft Edge θα προσφέρει σύντομα μετάφραση βίντεο σε πραγματικό χρόνο σε ιστότοπους όπως το YouTube, το LinkedIn, το Coursera και άλλα. Στο πλαίσιο του φετινού Build event, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα λειτουργία με την υποστήριξη AI θα μπορεί να μεταφράζει το προφορικό περιεχόμενο τόσο μέσω μεταγλώττισης όσο και μέσω υποτίτλων ζωντανά καθώς παρακολουθείτε το βίντεο.

Μέχρι στιγμής, η λειτουργία υποστηρίζει τη μετάφραση από τα ισπανικά στα αγγλικά, καθώς και τη μετάφραση από τα αγγλικά στα γερμανικά, χίντι, ιταλικά, ρωσικά και ισπανικά. Εκτός από το ότι προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο μετάφρασης βίντεο στη μητρική γλώσσα του χρήστη, η νέα λειτουργία AI του Edge θα κάνει επίσης τα βίντεο πιο προσβάσιμα σε άτομα που είναι κωφά ή έχουν προβλήματα ακοής.

Δείτε ακόμα: Zoom: Φέρνει post-quantum end-to-end encryption στο Zoom Meetings

Το Edge θα υποστηρίζει επίσης τη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο για βίντεο σε ιστότοπους ειδήσεων όπως το Reuters, το CNBC και το Bloomberg. Η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες γλώσσες και υποστηριζόμενους ιστότοπους στο μέλλον.

Αυτό προστίθεται στη σειρά χαρακτηριστικών AI που έχει προσθέσει η Microsoft στο Edge μέσω μιας ενσωμάτωσης με το Copilot. Το Edge προσφέρει ήδη τη δυνατότητα να συνοψίζει βίντεο στο YouTube, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει κείμενο από κάθε βίντεο, καθώς βασίζεται στη μεταγραφή του βίντεο για να δημιουργήσει τη σύνοψη.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS