ΑρχικήGamingDiablo 4 Vessel of Hatred: Το Trailer ίσως σας τραυματίσει ψυχικά

Diablo 4 Vessel of Hatred: Το Trailer ίσως σας τραυματίσει ψυχικά

Diablo 4 Vessel of Hatred

Το Diablo 4: Vessel Of Hatred κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και έχει ένα τρέιλερ που ίσως σας τραυματίσει ψυχικά!

Η Microsoft και η Blizzard ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του περιεχομένου για την 4η σεζόν του Diablo 4, με τίτλο “Vessel Of Hatred”. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2024 και σας μεταφέρει στην νέα περιοχή Nahantu, αναζητώντας τη Neyrelle, έναν χαρακτήρα “που υποφέρει από την επιλογή της να φυλακίσει τον Prime Evil Mephisto, και αναζητά έναν τρόπο να τον καταστρέψει“. Στη διαδικασία, μπορεί να επιλέξετε να γίνετε “ο κορυφαίος θηρευτής της ζούγκλας ως η ολοκαίνουργια κλάση Spiritborn“. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε μισθοφόρους για να σας βοηθήσουν, να πολεμήσετε μαζί με άλλους παίκτες σε μια νέα PvE co-op δραστηριότητα, “και άλλα”.

Δείτε επίσης: Το Assassin’s Creed Mirage τώρα διαθέσιμο για iPhone και iPad

Η Microsoft δημοσίευσε ένα κινηματογραφικό τρέιλερ για το “Vessel Of Hatred” κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους παρουσίασης στο Xbox Game Showcase. Το τρέιλερ είναι γεμάτο με απαίσιους ήχους και ουρλιαχτά. Το σατανικό θέμα του και ο συνδυασμός των φρικιαστικών και αηδιαστικών ερεθισμάτων ίσως σας κάνει κακό στον εγκέφαλο.

Δείτε το trailer με δική σας ευθύνη:

Ίσως θα ήταν σωστό να σκεφτούμε ότι και παιδιά βλέπουν αυτές τις παρουσιάσεις, έτσι δεν είναι;

Μάλλον όλοι οι ήχοι και τα ουρλιαχτά είναι απλώς… ήχοι της ζούγκλας ή κάτι παρόμοιο. Ίσως ένα είδος δασικού μανιταριού που αντηχεί με έναν παράξενο τρόπο υπό ορισμένες συνθήκες.

Δείτε ακόμα: Octopath Traveler II: Νέα ενημέρωση έκπληξη στο Switch

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Vessel Of Hatred στη σελίδα του στο Steam. Έχουν φωτογραφίες με μικρά γατάκια εκεί! Ούτε είναι θορυβώδη ή τρομακτικά ή και γεμάτα μίσος. Ίσως ακόμα και να είναι χορτοφάγα!

Diablo 4 Vessel of Hatred

Αυτά φαίνεται να είναι τα νέα κατοικίδια που η Blizzard έχει μόλις προσθέσει στο παιχνίδι – θα τα βρείτε όταν συνδεθείτε την επόμενη φορά.

Δείτε επίσης: Το remake του Riven κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα

Οι παλιοί παίκτες του Diablo, όπως ο Graham, θα αναγνωρίσουν φυσικά το Vessel Of Hatred ως μια αναδρομή στην ιστορία του Diablo 2. Στο παλιό Xbox newswire, υπάρχει πλήρης ανάλυση του τρέιλερ που περιλαμβάνει κάποιες σκέψεις για το ποια είναι η Neyrelle και τη σχέση της με τον Mephisto.

Πηγή: rockpapershotgun

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS