ΑρχικήUpdatesΤο Galaxy Z Fold 6 ίσως τελικά αποκτήσει νέο σχεδιασμό κάμερας

Το Galaxy Z Fold 6 ίσως τελικά αποκτήσει νέο σχεδιασμό κάμερας

Galaxy Z Fold 6

Για τις τελευταίες γενιές, η εμφάνιση του foldable smartphone της Samsung, του Galaxy Z Fold, ήταν περίπου η ίδια σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό. Φαίνεται όμως ότι το Galaxy Z Fold 6 θα αποκτήσει νέα εμφάνιση, καθώς μια φρέσκια διαρροή το αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Apple: Ποιά νέα emoji έρχονται;

Ο Ice Universe, ένας γνωστός και αξιόπιστος tipster της Samsung, έχει δείξει αυτό που υποτίθεται ότι είναι το πίσω περίβλημα της κάμερας του Galaxy Z Fold 6. Ο νέος σχεδιασμός διαθέτει μια μεταλλική ράγα γύρω από τον φακό της κάμερας με κάποια επιπλέον υφή. Ακόμα και κοιτάζοντας τις άλλες σειρές της Samsung, είναι μια πολύ νέα εμφάνιση για την εταιρεία.

Η ίδια η εικόνα μπορεί να μας δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα είναι τουλάχιστον εν μέρει AI-generated σύμφωνα με ένα watermark στη κάτω αριστερή γωνία.

Παρ’ όλα αυτά, οποιαδήποτε είδηση σχετικά με έναν φρέσκο σχεδιασμό είναι καλοδεχούμενη. Η σειρά Galaxy Z Fold της Samsung έχει την ίδια σχεδόν εξωτερική εμφάνιση για τις τελευταίες τρεις γενιές, με τρεις φακούς κάμερας να προεξέχουν από μια ανυψωμένη περιοχή της συσκευής. Ταιριάζει καλά με τη τρέχουσα γλώσσα σχεδιασμού της Samsung, αλλά έχει αρχίσει να γίνεται λίγο βαρετό.

Δείτε ακόμα: Η κάρτα Passe Navigo μπορεί τώρα να προστεθεί στο Apple Wallet

Η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα αναβαθμίσει το σύστημα κάμερας στο Galaxy Z Fold 6, αλλά οι φήμες δεν είναι πολύ σταθερές σε αυτό το μέτωπο.

Το Galaxy Z Fold 6 και άλλες συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS