ΑρχικήgamingDestiny 2: Νέοι Χάρτες PvP και Επιστροφή Exotic Αποστολών

Destiny 2: Νέοι Χάρτες PvP και Επιστροφή Exotic Αποστολών

Τρίτο και τελευταίο Into the Light livestream για το Destiny 2: Αποκάλυψη νέων Exotic αποστολών και νέων PvP χαρτών.

Destiny 2
Into the Light

Η Bungie πραγματοποίησε το τρίτο και τελευταίο Into the Light livestream για το επερχόμενο περιεχόμενο του Destiny 2 που επικεντρώθηκε στην επιστροφή κλασικών exotic αποστολών και σε μια πρώτη ματιά στο πακέτο χαρτών PvP που θα έρθει τον Μάιο.

Δείτε επίσης: Προβλήματα Στο Helldivers 2 Λόγω Χιονιού

Οι επιπλέον exotic αποστολές δεν είναι ακριβώς μια έκπληξη, και ένα μεγάλο μέρος του livestream κυρίως συζητούσε για τη δημιουργία τους. Και φυσικά θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές τόσο στις αποστολές όσο και στις ανταμοιβές τους για την τρέχουσα κατάσταση του Destiny 2 το 2024.

Exotic Αποστολές

Destiny 2
Into the Light

Η αποστολή Whisper επιστρέφει για το Whisper of the Worm (Στην κυκλοφορία του Into the Light) – Η Eris Morn σας δίνει έναν τρόπο για να μπείτε στο Whisper αντί να περιμένετε το σωστό δημόσιο γεγονός στο Io (Είναι προφανές ότι το Io το ίδιο δεν ξεκλειδώνεται, και αυτή είναι μια αυτόνομη περίπτωση).

Δείτε ακόμα: Pepper Grinder: Ελληνικό Review

Νέες θέσεις θησαυρών, νέα μυστικά, νέες εκπλήξεις, τα παλιά tautorial, guides και τα walkthrough δεν θα λειτουργούν πια. Το πρώτο μυστικό δωμάτιο θησαυρών στο Whisper αφαιρέθηκε, για παράδειγμα. Το boss fight έχει αλλάξει στο Whisper με κάποιο τρόπο o οποίος δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Η αποστολή Zero Hour επιστρέφει για το Outbreak Prime (Κυκλοφορεί τον Μάιο) – Νέοι εχθροί όπως οι Brigs στην αποστολή. Και οι δύο αποστολές έπρεπε να ενισχύσουν τον αριθμό των μαχητών σε συναντήσεις λόγω της δύναμης των Guardian τώρα. Υπάρχει ακόμα ένας χρονοδιακόπτης όπως ο αρχικός, αλλά στο Normal είναι 40 λεπτά. Το Legend είναι 20 λεπτά.

Εκπλαγήκαν που τα ξεχωριστά τμήματα κράτησαν τόσο καλά όπως έκαναν, και δεν υπάρχει τόσο πολύ που μπορεί να αγνοηθεί ακόμα και με νέα εργαλεία. Δεν μείωσαν τα εργαλεία κινητικότητας όπως το sword skating ή το grapple για προκλήσεις. Και πάλι, περισσότερα μυστικά είναι τώρα διαφορετικά. Οι κλειδαριές έχουν αντικατασταθεί από κάτι άλλο. Και ο αρχηγός άλλαξε όπως και το Whisper.

Τόσο το Whisper of the Worm όσο και το Outbreak Prime θα έχουν εκδοχές που μπορούν να κατασκευαστούν ως ανταμοιβές για αυτές τις αποστολές, όπως και οι άλλες exotic ανταλλαγές αποστολών. Αν έχετε ήδη τα καταλύτες, τους κρατάτε. Άλλα πλεονεκτήματα έχουν 3 εβδομάδες γραμμής αποστολής όπως και άλλα κατασκευάσιμα exotics.

  • Whisper perks: Mulligan, Field Prep, No Distractions, Enlightened Action. Whispered Breathing. Το Whisper έχει μια αύξηση στον αποθεματικό πυρομαχικού.
  • Outbreak perks: Outlaw, Rapid Hit, Rewind Rounds, Headseeker.

Τα πλοία διαθέσιμα για ξεκλείδωμα επιστρέφουν. Είναι νέα πλοία, όχι οι παλιές εκδόσεις που οι άνθρωποι είχαν χρόνια. Βελτιωμένο πλοίο Drifter από το Zero Hour σε κάτι άλλο. Νέα έκδοση βασισμένη στο Outbreak Perfected. Νέος σχεδιασμός του Thousand Wings, διαφορετικός από τον παλιό.

Δείτε επίσης: Η Embracer Group πουλά την Gearbox στη Take-Two

Πακέτο Χαρτών PvP (Κυκλοφορεί τον Μάιο)

Destiny 2
Into the Light

Eventide Labs (Europa) – Ξεχασμένο ερευνητικό πόστο. Η Eramis το επέλεξε ως σταθμό ανεφοδιασμού για το ketch της. Με θεματική των Fallen, με ενσωματωμένο Servitor. Γεμάτο πάγους διάδοχούς.

Destiny 2
Into the Light

Cirrus Plaza (Neomuna) – Το τομέας αγοράς/διασκέδασης για τους exos στο Neomuna. Οι “σκληροπυρηνικοί PvP” πραγματικά αρέσουν στον “αναγνώσιμο” χάρτη. Βασίζεται γύρω από ένα μεγάλο κεντρικό αίθριο.

Destiny 2
Into the Light

Essence (Pyramid Ship) – Το πλοίο που υποτίθεται ότι γίνεται κατοικήσιμο από τον Ταξιδιώτη. Δύσκολος χάρτης για να κατασκευαστεί, καθώς είναι μια θορυβώδη οπτική παλέτα για να φτιαχτεί ένας χάρτης γύρω από αυτήν. Είχε δύσκολα σχόλια από δοκιμαστές και κριτικούς αρχικά και έπρεπε να γίνει πολλή δουλειά πάνω σε αυτόν. Πραγματικά έπρεπε να τον ξεπλύνουμε. Συλλογή μυστηριωδών αντικειμένων σε μια περιοχή (οπτικά αντικείμενα μόνο).

Θα υπάρξει μια εντελώς νέα λίστα αποκλειστικά για νέους χάρτες όταν κυκλοφορήσουν.

Δείτε ακόμα: Ενημέρωση 1.44 του Gran Turismo 7: Patch Notes

Άλλα

  • Ολοκαίνουργιο raid boss gauntlet που ξεκινά την 30η Απριλίου. Αντιμετωπίστε raid bosses με αυξανόμενη δυσκολία και ανταμοιβές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.
  • Το Into the Light θα έχει το δικό του τίτλο.
  • Η κυκλοφορία Into the Light στις 9 Απριλίου σας επιτρέπει να παρακάμψετε το campaign New Light όταν ξεκινήσετε να παίζετε με φίλους αμέσως.
  • Δυνατότητα αλλαγής της εμφάνισης του χαρακτήρα σας και του ονόματός σας κατά την κυκλοφορία Into the Light.
  • Ειδική προεπισκόπηση του The Final Shape με ένα livestream λίγο πριν την επαναφορά στις 9 Απριλίου.

Πηγή: forbes

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS