ΑρχικήgamingSenua’s Saga: Hellblade II - Όσα πρέπει να ξέρετε για το επερχόμενο...

Senua’s Saga: Hellblade II – Όσα πρέπει να ξέρετε για το επερχόμενο blockbuster

Αποκαλύπτοντας το Senua’s Saga: Hellblade II – Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Άλλα Σημαντικά Νέα από την Xbox

Αποκαλύπτοντας το Senua’s Saga: Hellblade II - Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας και Άλλα Σημαντικά Νέα από την Xbox

Η Xbox παρουσίασε ένα νέο Developer Direct στις 18 Ιανουαρίου, παρέχοντας ενημερώσεις για πολλά από τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων του φανταστικού RPG Avowed της Obsidian Entertainment και του Indiana Jones της Bethesda Softworks. Μεταξύ των ειδήσεων περιλαμβανόταν ένα νέο τρέιλερ και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το τεταμένο, νοητικό action-adventure παιχνίδι της Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade II.

Καθώς το Hellblade II πλησιάζει στους τελευταίους μήνες ανάπτυξής του, το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις κονσόλες Xbox (και στο PC) στις 21 Μαΐου με τιμή μόλις 50 δολάρια. Αυτή τη φορά, η Senua είναι λίγο λιγότερο ανήσυχη για το παρελθόν της και λίγο περισσότερο βέβαιη για τις ικανότητές της. Η ιστορία τώρα ακολουθεί τη θαρραλέα ηρωίδα μας καθώς διεισδύει στην Ισλανδία για να εξαλείψει τους Βίκινγκς που εισέβαλαν στο χωριό της στο πρώτο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Η PopCap ξεκίνησε ένα “soft launch” για το Plants vs Zombies 3

Πριν από την παρουσίαση, το gaming outlet exputer υποστήριξε ότι το Hellblade II θα κυκλοφορούσε σε λίγους μήνες. Φαίνεται ότι “πηγές κοντά στο [site]” ανέφεραν ότι η επερχόμενη συνέχεια της Ninja Theory θα κυκλοφορούσε στις 21 Μαΐου για τις κονσόλες Xbox, κάτι που επιβεβαιώθηκε τώρα που η εταιρεία επιβεβαίωσε την ημερομηνία.

Το Senua’s Saga: Hellblade II είναι η συνέχεια του εξαιρετικού Norse-inspired μυθολογικού action-adventure παιχνιδιού Hellblade: Senua’s Sacrifice. Η Senua, μια πολεμίστρια του φοβερού και μυστηριώδους λαού των Πικτών της Σκωτίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με εχθρούς μεγάλους και μικρούς σε τεταμένες μάχες, ενώ πλοηγείται σε κλειστοφοβικά περιβάλλοντα για να λύσει γρίφους και να συνθέσει μια ιστορία γεμάτη στροφές. Φαίνεται πως είναι το πρώτο μεγάλο αποκλειστικό της Xbox για το 2024, σε μια περίοδο που η εταιρεία χρειάζεται όσα περισσότερα επιτυχημένα παιχνίδια μπορεί να αποκτήσει, ειδικά μετά το απογοητευτικό Redfall.

Δείτε ακόμα: Obsidian: Το Avowed θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024

Με αυτήν την ενημέρωση για το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της Xbox, το 2024 φαίνεται να είναι ένα πολύ απασχολημένο έτος για τα video games. Ήδη γνωρίζουμε ότι ένας κατακλυσμός παιχνιδιών πλησιάζει, και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος. Αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω, ιδιαίτερα με το Senua’s Saga: Hellblade II στο άμεσο ορίζοντα.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS