ΑρχικήReviewsΗ Bose παρουσιάζει τα Ultra Open Earbuds με μοντέρνο σχεδιασμό

Η Bose παρουσιάζει τα Ultra Open Earbuds με μοντέρνο σχεδιασμό

Ηχητική και οπτική αρμονία: Τα Bose Ultra Open Earbuds, με σύγχρονο σχεδιασμό clip-on, διαθέσιμα τώρα στην τιμή των $300

Ηχητική και οπτική αρμονία. Οι Bose Ultra Open Earbuds, με σύγχρονο σχεδιασμό clip-on, διαθέσιμα τώρα στην τιμή των $300

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτός είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για το λανσάρισμα ενός νέου σετ ασύρματων ακουστικών. Η Bose ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάστηκε με τον χώρο της μόδας και του lifestyle, Kith, για την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου προϊόντος της: των Ultra Open Earbuds. Η ανακοίνωση ακολούθησε μια διαρροή κατά τη διάρκεια της CES που αποκάλυπτε έναν αρκετά μοναδικό σχεδιασμό, με ακουστικά που κουμπώνουν στα αυτιά και αφήνουν τον αυτί ανοιχτό για να επιτρέπουν τη διέλευση περιβαλλοντικών ήχων. Αν και λεπτομέρειες είναι περιορισμένες σχετικά με τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά, η εταιρεία περιγράφει τα ακουστικά ως “έναν καινοτόμο σχεδιασμό με μοντέρνες, απαλές άκρες και εντυπωσιακό φινίρισμα.”

Δείτε επίσης: Οι οθόνες QDEL θα μπορούσαν να είναι η επόμενη μεγάλη τάση

Σε αντίθεση με το προηγούμενο μοντέλο, αυτά τα ακουστικά συνδέονται στο πλάι των αυτιών αντί να στηρίζονται με έναν γάντζο πίσω από το αυτί. Η Bose υποστηρίζει ότι αυτό τα καθιστά περισσότερο αξεσουάρ μόδας παρά “ακουστικό είδος.” Επιπλέον, η εταιρεία δηλώνει ότι μπορείτε να φορέσετε τα ακουστικά με καπέλο, γυαλιά ή κοσμήματα χωρίς προβλήματα, καθώς καθίστανται πιο χαμηλά στο αυτί. Υποστηρίζει επίσης αυξημένη άνεση καθώς δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ του να είστε ενημερωμένοι για το περιβάλλον σας ή να ακούτε ήχο.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρόλο που υπάρχει έλλειψη λεπτομερειών, η Kith παρείχε κάποιες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της. Το design περιγράφεται ως έχον “μια αίσθηση αφής σαν αέρα” και “ένα ευέλικτο άρθρωμα” για εύκολο φόρεμα και αφαίρεση. Αναμένεται να παρέχουν έως και επτά και μισή ώρες αναπαραγωγής με Bose Immersive Audio για χωρικό ήχο και “ένα επιπλέον σετ τελευταίας τεχνολογίας.” Το εμβληματικό λογότυπο της Bose έχει αντικατασταθεί με ένα λογότυπο Kith στην ίδια γραφή τόσο στα ακουστικά όσο και στη θήκη φόρτισης.

Δείτε ακόμα: Η εφαρμογή του Netflix δεν θα λειτουργεί στο Vision Pro

Η Bose αναφέρει ότι αυτή είναι η πρώτη της συνεργασία με μια μάρκα μόδας, και είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εταιρεία επιλέγει μια συνεργασία για να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν αντί για μια περιορισμένη έκδοση ενός ήδη υπάρχοντος προϊόντος. Τα Bose Ultra Open Earbuds θα είναι διαθέσιμα έναντι $300 στις 22 Ιανουαρίου στο Kith.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Kith σε “εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.” Πιθανόν η εταιρεία να παρουσιάσει σύντομα μια κανονική έκδοση με το δικό της λογότυπο, αν και δεν υπάρχει αναφορά γι’ αυτό στη σημερινή ανακοίνωση.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS