ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 10;

Πώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 10;

Η Microsoft έκανε μια εντυπωσιακή ανακοίνωση παρουσιάζοντας το Copilot για τα Windows 10.

Copilot Windows 10

Εάν δεν σχεδιάζετε να αναβαθμίσετε σε Windows 11 σύντομα, αλλά είστε ανοιχτοί να δοκιμάσετε τον πρόσφατο βοηθό της Microsoft με τεχνητή νοημοσύνη, δείτε πώς μπορείτε να τον αποκτήσετε.

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την έκδοση των Windows 10 build 19045.3754 ή μια πιο πρόσφατη. Προς το παρόν, η έκδοση 19045.3754 είναι διαθέσιμη μόνο στο Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης, αλλά σύντομα θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των Windows 10 από τη Microsoft.
  2. Αναβαθμίστε το Microsoft Edge στην πιο πρόσφατη έκδοση. Μεταβείτε στο edge://settings/help και εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις.
  3. Κατεβάστε το ViVeTool από το GitHub και αποθηκεύστε το αρχείο σε ένα φάκελο.
  4. Ανοίξτε τη γραμμή εντολών ως διαχειριστής και μεταβείτε στον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του ViVeTool, χρησιμοποιώντας την εντολή CD. Ενδεικτικό παράδειγμα: CD C:\Vive.
  5. Πληκτρολογήστε “vivetool /enable /id:46686174,47530616,44755019” και πατήστε Enter.
  6. Κάντε restart στον υπολογιστή σας.
  7. Πατήστε τα πλήκτρα Win + R και πληκτρολογήστε “regedit” για να ανοίξετε τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows.
  8. Μεταβείτε στο Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Shell\Copilot\BingChat και κάντε διπλό κλικ στο IsUserEligible.
  9. Αλλάξτε την τιμή των δεδομένων από 0 σε 1. Σημείωση: Πρέπει να συνδεθείτε στα Windows χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στη Microsoft. Διαφορετικά, η τιμή θα επαναφερθεί από 1 σε 0 κάθε φορά που επανεκκινείτε το σύστημα.
  10. Κάντε restart στον υπολογιστή σας.
  11. Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε “Εμφάνιση κουμπιού Copilot (προεπισκόπηση)”. Έπειτα, το εικονίδιο Copilot θα εμφανιστεί στα δεξιά του κουμπιού του κέντρου ειδοποιήσεων. Σημείωση: Δεν θα δείτε το εικονίδιο εάν η γραμμή εργασιών βρίσκεται στη δεξιά ή αριστερή πλευρά της οθόνης.
Copilot Windows 10

Πηγή: neowin.net

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS