ΑρχικήinetΟκτάχρονος gamer του Fortnite κέρδισε 33.000 $ και ένα PC 5.000 $

Οκτάχρονος gamer του Fortnite κέρδισε 33.000 $ και ένα PC 5.000 $

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς να κερδίζει 33.000 $ και έναν υπολογιστή 5.000 $ στα οκτώ του, αφού έχει γίνει επαγγελματίας Fortnite gamer. Ωστόσο για τον Joseph Deen, γνωστό και ως Gosu, αυτό έγινε πραγματικότητα τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν υπέγραψε με την οργάνωση eSports Team 33 και έγινε ο δεύτερος νεότερος επαγγελματίας παίκτης μέχρι τώρα.

Fortnite

Ο Deen, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια παίζει Fortnite από την ηλικία των τεσσάρων ετών και για πρώτη φορά τράβηξε το ενδιαφέρον της Team 33, πριν από 18 μήνες. “Έχω σκεφτεί πολλές φορές να είμαι επαγγελματίας gamer, αλλά κανείς δεν με πήρε στα σοβαρά έως ότου ήρθε η Team 33“, δήλωσε στο BBC.

Ένας ανιχνευτής της Team 33 εντόπισε το ταλέντο του Deen και άρχισε να παίζει Fortnite με το αγόρι, συνειδητοποιώντας ότι αν δεν τον πάρουν στην ομάδα τους, θα το κάνει κάποιος άλλος.

Το Fortnite είναι παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για εφήβους από το ESRB και έχει όριο ηλικίας 12 ετών, αν και όποιος έχει παίξει ένα online παιχνίδι Call of Duty, θα γνωρίζει ότι τα όρια ηλικίας σπάνια αποτρέπουν τα παιδιά. Ωστόσο, η νεαρή ηλικία του σημαίνει ότι δεν θα παίξει σε διαγωνισμούς Fortnite με χρηματικά έπαθλα έως ότου γίνει 13 ετών, αν και μπορεί ακόμα να συμμετάσχει σε τουρνουά όπου δεν προσφέρονται χρήματα. Έχει επίσης περιοριστεί από το Twitch μέχρι τα δέκατα τρίτα του γενέθλια.

gamer

Ο Joseph επιτρέπεται νόμιμα να συμμετέχει σε τουρνουά χωρίς έπαθλο“, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Team 33, Tyler Gallagher. “Σκοπεύουμε επίσης να ενισχύσουμε την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω του YouTube, το οποίο είναι επίσης νόμιμο. Με την παρουσία του στο διαδίκτυο, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε προϊόντα για αυτόν και να τα πουλήσουμε επίσης. Έτσι, κατά την άποψή μας, αν μπορούμε να βγάλουμε 33.000 $ από όλα αυτά που εμείς κάνουμε τα επόμενα χρόνια είμαστε κερδισμένοι, και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.

Υπήρξαν ανησυχίες που κάποιος τόσο νεαρός όσο ο Deen υπέγραψε συμβόλαιο για να παίζει Fortnite με μία ομάδα gaming, αλλά η μητέρα του δεν ανησυχεί. “Το συμβόλαιο θα τον προστατεύσει στην πραγματικότητα. Μπορεί να αποσυρθεί όποτε θέλει και είναι εντελώς ευέλικτο. Φτιάχτηκε με τους όρους και τους όρους μου“, δήλωσε.

Ο Deen δεν είναι ο νεότερος επαγγελματίας παίκτης. Σύμφωνα με το Guinness Book of Records, ένας άλλος Αμερικανός παίκτης, ο Victor De Leon III, γνωστός στο διαδίκτυο ως “Lil Poison”, κατέχει αυτήν την τιμή μετά την υπογραφή μιας επαγγελματικής συμφωνίας το 2005 σε ηλικία επτά ετών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS