ΑρχικήinetΠαίκτης του PUBG δε θα παίξει ξανά για 10 χρόνια γιατί έκλεψε!

Παίκτης του PUBG δε θα παίξει ξανά για 10 χρόνια γιατί έκλεψε!

Ένας παίκτης του PUBG, έχει μπλοκαριστεί από το παιχνίδι για τα επόμενα 10 χρόνια, καθώς χρησιμοποίησε ένα τέχνασμα για να κλέψει κατά τη διάρκεια ενός live stream. Ο παίκτης διαμαρτυρήθηκε εντόνως στα social media, όπου δήλωσε ότι έχει αποκλειστεί χωρίς να υπάρχει λόγος. Ωστόσο, οι PUBG Corp. και Tencent Games κυκλοφόρησαν ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούν τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό και πώς η ομάδα του PUBG δουλεύει μέρα και νύχτα ώστε ο ανταγωνισμός στο παιχνίδι να είναι δίκαιος για όλους.

Το PUBG mobile έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών. Αρκετοί παίκτες του PUBG είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για τις δεξιότητές τους σε αυτό το παιχνίδι μάχης.

Πολλές φορές ωστόσο, όταν οι άνθρωποι συμμετέχουν σε ένα τόσο δημοφιλές παιχνίδι, συχνά θέλουν να αποκτήσουν δόξα και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε ανορθόδοξα μέσα όπως είναι να κλέψουν για να κερδίσουν.

παιχνίδια-φυλετικές διακρίσεις-εταιρείες

Ένας τέτοιος παίκτης χρησιμοποίησε ένα πονηρό τέχνασμα για να καταφέρει να κλέψει στο PUBG. Ωστόσο αυτό που είναι πιο παράξενο είναι ότι ο παίκτης δεν χρησιμοποίησε κανένα παράνομο εργαλείο για να κλέψει κατά τη διάρκgames

Όπως αποδείχτηκε, ενώ έπαιζε κανονικά το παιχνίδι, κάπου στη μέση σταμάτησε και συνδέθηκε εκ νέου από ένα δεύτερο smartphone. Αυτή η αλλαγή συσκευής, έκανε το σύστημα του παιχνιδιού να πιστέψει ότι υπήρξε κάποιο σφάλμα σύνδεσης. Στο μικρό κενό που δημιουργήθηκε από αυτή τη σύγχυση, ο παίκτης μπόρεσε να σκοτώσει όλους τους εχθρούς του και μετά να επιστρέψει στην άλλη συσκευή.

Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού όμως, το έψαξαν περισσότερο και κατάφεραν να εντοπίσουν το τέχνασμα που χρησιμοποίησε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον αποκλείσουν από το παιχνίδι για 10 χρόνια!

Πρόγραμμα PUBG Ban Pan για την καταπολέμηση της εξαπάτησης

Για να καταπολεμήσουν περιστατικά όπως αυτό, οι Tencent Games και PUBG Corp. Δημιούργησαν το Project Ban Pan. Ο πρωταρχικός σκοπός αυτού του έργου είναι να παρακολουθεί προσεκτικά τα παιχνίδια για να καθορίσει εάν χρησιμοποιείται ή όχι μια μέθοδος εξαπάτησης.

Σύμφωνα με την εταιρία, 8000 λογαριασμοί αποκλείονται από το παιχνίδι κάθε μέρα.

Από τις 3 Μαρτίου και μετά, το Project Ban Pan θα παρουσιάσει επίσης το χαρακτηριστικό Replay Death στο παιχνίδι. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους παίκτες να παρακολουθήσουν τον τρόπο που σκοτώθηκαν από την οπτική γωνία του αντιπάλου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS