ΑρχικήbusinessRed Magic 5G: Το gaming smartphone της Nubia με οθόνη 144Hz!

Red Magic 5G: Το gaming smartphone της Nubia με οθόνη 144Hz!

Red Magic 5G Nubia MWC 2020Μεγάλος αριθμός εταιρειών έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο Διεθνές Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας για το 2020 στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, η Nubia ενώ αρχικά είχε σχεδιάσει να παρουσιάσει επίσημα το Red Magic 5G στο Συνέδριο, ανέβαλε τελικά αυτό της το πλάνο χωρίς όμως να προσδιορίσει πότε ακριβώς σκοπεύει να το παρουσιάσει. Έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο του gaming smartphone από την κινεζική υπηρεσία πιστοποίησης TENAA, ενώ το GameBench δίνει τη δυνατότητα να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη συσκευή.Red Magic 5G

Ορισμένα πράγματα σχετικά με το Red Magic 5G ήταν ήδη γνωστά. Παρόλα αυτά η Nubia προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 144Hz, τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 64MP Sony IMX686, έως 16GB μνήμη RAM LPDDR5 (πιθανότατα από την Samsung), υποστήριξη για 80W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση και, όπως μαρτυρεί και το όνομά της, σύνδεση 5G (sub-6GHz). Η Nubia επιβεβαίωσε επίσης ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865 SoC. Το GameBench επιβεβαίωσε ορισμένες από αυτές τις προδιαγραφές κοινοποιώντας σχετικό post στο blog του. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Red Magic 5G είναι τα ακόλουθα:

  • Android έκδοση: 10
  • Red Magic OS έκδοση: 3.0
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 865 (865 + X55M) με Adreno 650 GPU
  • Μνήμη RAM: 12GB
  • Αποθήκευση: 256GB
  • Ψύξη: Ενεργοποιημένη
  • Μπαταρία: 5.000mAh

Ο σχεδιασμός του Red Magic 5G βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ίδια λογική με ένα gaming τηλέφωνο. Το πίσω μέρος της συσκευής διαθέτει ένα ιδιαίτερο μοτίβο “X” με κόκκινο φωτεινό λογότυπο Red Magic στη μέση. Το πλαίσιο είναι μεταλλικό μπλε ενώ διακρίνεται και ένα κόκκινο κουμπί πάνω σε αυτό. Επίσης αυτό το smartphone θα διαθέτει σύστημα αερόψυξης για να αποφεύγεται η υπερθέρμανση της συσκευής κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το GameBench αναφέρει ότι η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα gaming 5 ωρών, μόνο με μία φόρτιση ενώ παίζει κάποιος Real Racing 3 σε 144fps. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh.

Το GameBench πραγματοποίησε δοκιμές σε μία έκδοση του Red Magic 5G πριν να κυκλοφορήσει η επίσημη έκδοση και κατέγραψε ένα διάμεσο ρυθμό καρέ 144fps με το Real Racing 3, κερδίζοντας το Ultra-144. Το GameBench πραγματοποίησε δοκιμές επίσης στο PUBG Mobile και στο Arena of Valor, παρά το γεγονός ότι ήταν οι κινεζικές εκδόσεις και των δύο παιχνιδιών. Το PUBG Mobile και το Arena of Valor δεν υποστηρίζουν ακόμα 144fps, αποδίδουν ωστόσο πολύ καλά στο Red Magic 5G. Στο PUBG Mobile, το GameBench κατέγραψε διάμεσο ρυθμό καρέ 90fps ενώ στο Arena of Valor, κατέγραψε ένα μέσο ρυθμό καρέ 60fps που για την περίπτωση του Arena of Valor, το 60fps ήταν τέλειο.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS