ΑρχικήGamingPUBG: Οι αλλαγές που έρχονται με την 6η επέτειο

PUBG: Οι αλλαγές που έρχονται με την 6η επέτειο

PUBG

Η 6η επέτειος του PUBG έρχεται με κάποιες μεγάλες αλλαγές στο PlayerUnknown’s Battlegrounds, ξεκινώντας με έναν νέο χάρτη. Οι προγραμματιστές στο Krafton εργάζονται πάνω σε αυτό εδώ και λίγο καιρό και πιστεύουν ότι θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο διασκεδαστικό. Υπάρχουν επίσης ορισμένες αλλαγές στους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού που εισάγονται σε αυτήν την ενημέρωση. Αν λοιπόν είστε λάτρης του PUBG, φροντίστε να δείτε τη νέα ενημέρωση όταν κυκλοφορήσει!

Σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη» από τους προγραμματιστές του PUBG, Krafton, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την άφιξη ενός νέου χάρτη, τον Neon. Είναι ένας χάρτης που διαφέρει από όλους τους άλλους χάρτες του PUBG. Έχει μια μοναδική και ποικίλη ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων σκηνών της πόλης.

Δείτε επίσης: Ο δημιουργός του PUBG σχεδιάζει IPO αξίας $27,2 δισεκατομμυρίων!

Η περιήγηση στον χάρτη θα είναι μια συναρπαστική προοπτική από μόνη της, καθώς οι Krafton εξηγούν ότι «οι παίκτες θα είναι εξοπλισμένοι με διάφορα μέσα μεταφοράς για να μετακινούνται στο έδαφος, καθώς και στον αέρα και το νερό. Σχεδιάζουμε επίσης ένα νέο σύστημα διέλευσης και λειτουργίες παιχνιδιού ειδικά για αυτόν τον χάρτη.”

Η εφαρμογή ενός εκλεπτυσμένου συστήματος διέλευσης έχει παρατηρηθεί και στις πρόσφατες ενημερώσεις 22.1 και 22.2. Παράλληλα με αυτές τις βελτιώσεις και τις φρέσκες τοπικές ρυθμίσεις, οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να δουν ενημερώσεις για δύο από τους παλαιότερους χάρτες του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές δηλώνουν ότι «μεγάλες ενημερώσεις» θα φτάσουν με «νέα σημεία ενδιαφέροντος, διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική ιδέα των Erangel και Miramar».

Η ενασχόληση με τη μάχη κατά τη διάρκεια των διαφορετικών τοποθεσιών του παιχνιδιού είναι επίσης ένα άλλο σημείο εστίασης: «Μετά την ενημέρωση του Απριλίου, θα είναι διαθέσιμοι 5 χάρτες, αλλά σε μικρότερο κύκλο από τον υπάρχοντα κύκλο ενός μήνα. Οι Erangel και Sanhok θα συμμετάσχουν στο rotation του χάρτη προχωρώντας.”

Πρόταση:PUBG’s success story: Η ιστορία πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι

Οι άλλοι χάρτες του PUBG, όπως ο Miramar, ο Taego, ο Deston και ο Vikendi θα βρίσκονται συχνά εντός και εκτός, με συνολικά 8 χάρτες στο rotation, μαζί με τους Karakin και Paramo. Εν τω μεταξύ, οι αλλαγές για το map rotation για τη ranked λειτουργία περιλαμβάνουν “συνολικά 4 χάρτες, που θα εναλλάσσονται σε κάθε playlist χάρτη περίπου κάθε 2 μήνες κατά τη διάρκεια της μιας σεζόν».

Σε μια προσπάθεια να δώσει στους παίκτες μια γεύση από τη σκηνή των esports του PUBG, ο «οδικός χάρτης» διευκρινίζει ότι «Οι Erangel, Miramar και Taego θα μπορούσαν να είναι μόνιμες προσθήκες στο Ranked rotation, προσθέτοντας ταυτόχρονα και το Deston». Έρχονται επίσης αλλαγές στους μηχανισμούς παιχνιδιού του PUBG, καθώς ένα ολοκαίνουργιο σύστημα revival θα επιτρέψει στους παίκτες να φέρουν τους συμπαίκτες τους πίσω από τη μετά θάνατον ζωή.

Σε συνδυασμό με την επερχόμενη ανανέωση τακτικών εργαλείων, που στοχεύει στην επίλυση των επιπλοκών των slots εξοπλισμού, η βίωση του winner-winner chicken dinner γίνεται πιο εύκολη. Θα έχετε ακόμη και την δυνατότητα εμφάνισης του clan tag σας καθώς το κάνετε, μετά την προσθήκη ενός συστήματος clan. Επιπλέον, οι προγραμματιστές συνεργάζονται με μια γνωστή εταιρία αυτοκινήτων για την προσθήκη νέων skins.

Είδαμε το παιχνίδι να συνεργάζεται με ονόματα όπως το Assassin’s Creed και Godzilla vs Kong, οπότε ανυπομονούμε να δούμε ποιες συνεργασίες θα υπάρχουν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης του PUBG δε θα παίξει ξανά για 10 χρόνια γιατί έκλεψε!

πηγή πληροφοριών: theloadout.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS