ΑρχικήsecurityΕπιχειρήσεις: Ποια λάθη στον τομέα του IT μπορεί να τους "στοιχίσουν";

Επιχειρήσεις: Ποια λάθη στον τομέα του IT μπορεί να τους “στοιχίσουν”;

Οι συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να επιδιώκουν όλο και περισσότερο να ενδυναμώσουν τα συστήματα στο εσωτερικό τους καθώς και να ενισχύσουν το προφίλ τους στην αγορά. Ωστόσο, όσο αυξάνονται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις τόσο πιο πιθανό είναι οι επιχειρήσεις να παραλείπουν ή να μην παρατηρούν κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειμμα του προϋπολογισμού τους, κάτι που με τη σειρά του θα προκαλέσει άλλα προβλήματα τα οποία μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια. Όσο οι επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με προβλήματα στα λειτουργικά τους συστήματα, τόσο παρεμποδίζονται οι διαδικασίες τους. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να δουλεύουν τα συστήματα, παρόλο που ίσως δεν είναι η σωστή λύση. Επομένως, αξίζει να αναφερθούν ορισμένες παγίδες στις οποίες ενδέχεται να πέφτουν οι επιχειρήσεις, οδηγώντας σε ένα αναποτελεσματικό τομέα IT. Τί συνιστά το TCB Inc για να μην φτάσουν οι επιχειρήσεις σε αδιέξοδο;επιχειρήσεις IT

  • Η πρώτη παγίδα στην οποία μπορεί να πέσουν οι επιχειρήσεις είναι η κακή ολοκλήρωση του συστήματος. Με την τεχνολογία να εξελίσσεται συνεχώς δημιουργούνται καθημερινά νέα συστήματα και νέες λύσεις. Κάθε σύστημα απαιτεί αρκετές διαδικασίες για να καταστεί επιτυχημένο. Το πρόβλημα προκύπτει όταν δεν είναι ολοκληρωμένο το εσωτερικό του συστήματος. Το https://tcbinc.com/ προσφέρει ολοκλήρωση και λύσεις δικτύου. Ο στόχος του TCB Inc είναι να παρέχει αξιοπιστία, ταχύτητα και αποδοτικότητα. Μόλις το TCB Inc εγκαταστήσει το δίκτυο για μία επιχείρηση, η δεύτερη θα αρχίσει αμέσως να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του LAN ή WAN. Επιπλέον οι διαδικασίες θα γίνονται πιο γρήγορα κι έτσι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δεν θα χρειάζεται να καταφεύγουν σε άλλα μέσα, που μπορεί να επηρεάσουν την παραγωγικότητά τους.
  • Μία άλλη παγίδα που πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις είναι η απώλεια δεδομένων. Λένε ότι η πληροφορία είναι δύναμη. Έτσι, η απώλεια δεδομένων κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στον τομέα της κυβερνοασφάλειας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μία επιχείρηση. Εκτός αυτού, αν χάκερς κλέψουν στοιχεία των πελατών μιας επιχείρησης, θα κλονιστεί η αξιοπιστία της επιχείρησης καθώς οι πελάτες θα σταματήσουν να την εμπιστεύονται και επομένως είναι πολύ πιθανό η επιχείρηση να τους χάσει από πελάτες.

Το TCB Inc κατανοεί πόσο σημαντικά είναι τα επιχειρηματικά δεδομένα για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το οικονομικά προσιτό σύστημα προσφέρει πλήρως ενισχυτικές και υποστηρικτικές λύσεις.

  • Η υπερβολική επικοινωνία είναι ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να αποτελέσει απειλή για μία επιχείρηση. Μία επιχείρηση αν κοιτάξει προσεκτικά, θα παρατηρήσε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα email τα οποία είναι ανεπιθύμητα . Αν δεν διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να βοηθήσει τους υπαλλήλους της να φιλτράρουν τις σχετικές πληροφορίες από τον κάδο αποριμμάτων, θα καταλήξουν να χάνουν πολύ χρόνο σε άσχετες απαντήσεις. Το https://tcbinc.com/ προσφέρει φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Πρέπει να τα εντοπίσει μία επιχείρηση και να προστατευτεί από δυαδικτυακές απειλές.

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα μηνύματα email ως βασικό τρόπο επικοινωνίας. Έτσι θα λαμβάνουν πολλά email από προμηθευτές, πελάτες και άλλους επιχειρηματικούς πελάτες. Οι χάκερς χρησιμοποιούν εξίσου την πλατφόρμα για να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή μιας επιχείρησης και τα δεδομένα της. Συγκεκριμένα, στέλνουν μήνυμα στο email της επιχείρησης που θα φαίνεται δελεαστικό ζητώντας της να κατεβάσει ένα συνημμένο που περιέχει περισσότερες πληροφορίες. Αν κατεβάσετε αυτό το συνημμένο και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της επιχείρησης.

Επομένως, η επιχείρηση πρέπει να ενσωματώσει ένα σύστημα που συνδέει μαζί διάφορες ανόμοιες πλατφόρμες. Θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσει ένα σύστημα όπως το TCB που βοηθά στο φιλτράρισμα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μειωθούν οι πιθανότητες εμφάνισης κυβερνοεπίθεσης. Αυτό θα έχει ακόμη σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η παραγωγικότητα των εργαζομένων αφού δεν θα περνούν  πλέον ώρες διαβάζοντας και απαντώντας σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνουν στο email της επιχείρησης. Αντ ‘αυτού, θα επικεντρωθούν μόνο σε σημαντικά μηνύματα. Επίσης, το φιλτράρισμα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων θα περιορίσει τις πιθανότητες ένας χάκερ να χρησιμοποιεί μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή της επιχείρησης.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS