ΑρχικήsecuritySymantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών.

Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιριών, αλλά και στις εφαρμοσμένες και πλέον αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας δικτύων και υποδομών ΙΤ.

Symantec 

Ειδικοί του κλάδου, θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, το Ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ αυτό, το ρόλο και την ανάγκη αξιοποίησης μίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας ασφάλειας, καθώς και τις πρακτικές λύσεις που είναι σήμερα διαθέσιμες μέσα από υψηλού επιπέδου συνεργασίες.

Η EY στρατηγικός συνεργάτης της Symantec και ηγέτης στο χώρο της κυβερνοασφάλειας, με βαθιά γνώση και μεγάλη διεθνή εμπειρία, θα βρίσκεται μαζί μας καλύπτοντας τις αναγκαίες πολυεπίπεδες υπηρεσίες μετασχηματισμού, βελτίωσης αλλά και υλοποίησης τεχνολογικών λύσεων κυβερνοασφάλειας σε όλους τους κλάδους της οικονομίας της χώρας.

Θα αποτελούσε τιμή μας να έχουμε κοντά μας εσάς που ασχολείστε επαγγελματικά με τις υποδομές ασφάλειας και ΙΤ και ενδιαφέρεστε να μάθετε τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στον τομέα της ασφάλειας πληροφορικών συστημάτων, για να ανταλλάξουμε απόψεις σε μία ζωντανή συζήτηση στα θέματα αυτά.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, 9.00 π.μ. – Eleon Loft

Σας περιμένουμε!

Για να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας κλείστε μία θέση σήμερα στο: Symantec Security Day 2018 registration

Ο χώρος διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ.

Περισσότερες πληροφορίες για το event:

 

RED Communications
Γιώτα Πασχαλίδου
E-mail: 
gpas@red-comm.gr

Τηλ. 210-62 62 100

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS