ΑρχικήinetΤο παιχνίδι επιβίωσης "Valheim" πούλησε τέσσερα εκατ. αντίτυπα σε τρεις εβδομάδες

Το παιχνίδι επιβίωσης “Valheim” πούλησε τέσσερα εκατ. αντίτυπα σε τρεις εβδομάδες

Έχουν περάσει μόνο τρεις εβδομάδες από τότε που το Iron Gate Studio, μια ομάδα πέντε ατόμων στη Σουηδία, κυκλοφόρησε το Valheim και πραγματικά οι πωλήσεις του έχουν εκτοξευθεί. Το παιχνίδι επιβίωσης έχει πουλήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα, παρόλο που είναι ακόμα σε “early access” στο Steam.

Valheim

Το Valheim λαμβάνει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο διαδικαστικά δημιουργημένο στη μετά θάνατον ζωή των Viking, όπου πραγματικά δεν έχετε τίποτα στην διάθεση σας και ξεκινάτε από το μηδέν. Θα χρειαστεί να μαζέψετε τρόφιμα και υλικά και θα δημιουργήσετε εργαλεία, θα χτίσετε καταφύγια και θα πολεμήσετε θεούς και πλάσματα. Όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται οικεία, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μια διαφορά σε σχέση με άλλα παιχνίδια επιβίωσης – για παράδειγμα, δεν θα πεθάνετε εάν δεν τρώτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα πρέπει να πολεμήσετε εναντίον άλλων παικτών, εκτός κι αν θέλετε. Η δυνατότητα συνεργασίας υποστηρίζει έως και 10 παίκτες, ώστε να μπορείτε να παίξετε με εννέα από τους φίλους σας.

Με τη βοήθεια όλων αυτών, και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τρέιλερ, το Valheim μπήκε στην αγορά πολύ δυναμικά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, έφτασε στο μέγιστο αριθμό των 500.000 παικτών, ένα επίτευγμα που έχουν επιτύχει μόνο τέσσερα άλλα παιχνίδια στο Steam. Ακόμα και άλλα πολύ γνωστά παιχνίδια όπως τα Grand Theft Auto V και Destiny 2 ξεπέρασαν το εύρος των 130.000-150.000. Το Iron Gate λέει ότι οι παίκτες έχουν ήδη ξοδέψει περισσότερα από 10.000 χρόνια εξερεύνησης, οικοδόμησης και μάχης στο παιχνίδι του.

Το Valheim έχει αποδειχθεί ότι είναι δημοφιλές μεταξύ των Twitch streamers και των θεατών. Αυτή την εβδομάδα, έφτασε στην κορυφή της ταυτόχρονης προβολής των 188.000.

Απομένει να δούμε αν το Valheim μπορεί να διατηρήσει αυτό το επίπεδο ενδιαφέροντος και δυναμικής μακροπρόθεσμα καθώς το Iron Gate συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι. Αν και είναι μόνο για υπολογιστή προς το παρόν, η μελλοντική έκδοση κονσόλας και mobile σίγουρα θα ενισχύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS