ΑρχικήinetDisney+: Αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας

Disney+: Αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας

Η πλατφόρμα streaming Disney+, έχει πληγεί από ορισμένα τεχνικά προβλήματα, καθώς μεγάλος αριθμός χρηστών επισκέφτηκε την πλατφόρμα, για να παρακολουθήσει το φινάλε της σειράς WandaVision.

WandaVision

Μερικοί χρήστες στις Η.Π.Α., οι οποίο έμειναν ξύπνιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν το τέλος της σεζόν, έλαβαν αντ ‘αυτού μηνύματα σφάλματος.

Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε το βίντεο που ζητήσατε“, αναφέρει η ειδοποίηση. “Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Disney+ (Κωδικός σφάλματος 39).

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος αντιμετώπισης προβλημάτων της Disney, ο κωδικός σφάλματος 39 χρησιμοποιείται για να υποδείξει “ότι το βίντεο που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή“. Θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα τεχνικών προβλημάτων, αλλά και παρακολούθησης της πλατφόρμας σε μια μη υποστηριζόμενη συσκευή ή με ασταθή σύνδεση, λέει η σελίδα.

Τα επεισόδια προβάλλονται τα μεσάνυχτα, ώρα ειρηνικού ή στις 3 π.μ. στην ανατολική ακτή, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης θέλει να τα παρακολουθήσει μόλις κυκλοφορήσουν πρέπει να το κάνει σε σχετικά δύσκολες ώρες.

προβλήματα

Το σόου είχε ήδη αποδειχθεί απίστευτα δημοφιλές ανάμεσα στους χρήστες, προτού η πρωταγωνίστρια Elizabeth Olsen, υποδείξει ότι το τελευταίο επεισόδιο θα περιείχε μια guest εμφάνιση έκπληξη.

Ως εκ τούτου, οι θαυμαστές έσπευσαν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο μόλις κυκλοφόρησε, σε μια προσπάθεια να είναι πρώτοι που θα δουν ποιος θα μπορούσε να είναι ο μυστηριώδης guest και να αποφύγει τα spoilers για το ποιος μπορεί να είναι.

Παρά το γεγονός ότι είναι μία σχετικά νέα πλατφόρμα στην αγορά streaming, το Disney+ κατάφερε ως επί το πλείστον να παραμείνει ενημερωμένο, ακόμη και με πολυαναμενόμενες εκπομπές.

Η πλατφόρμα streaming της τροφοδοτείται από την Disney Streaming Services, θυγατρική της εταιρείας που ξεκίνησε ως MLB Advanced Media, η οποία φτιάχτηκε για τη δημιουργία της τεχνολογίας για τη ζωντανή ροή των αγώνων μπέιζμπολ του πρωταθλήματος. Διατίθεται επίσης σε άλλες υπηρεσίες streaming, βοηθώντας την τροφοδοσία ESPN + και την εφαρμογή NHL.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS