ΑρχικήTop PicksTop 5 Gif Creation Tools για το 2021 για εύκολη δημιουργία gif!

Top 5 Gif Creation Tools για το 2021 για εύκολη δημιουργία gif!

Ο όρος GIF (Graphics Interchange Format) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’80 από ένα από τα κορυφαία εμπορικά διαδικτυακά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών εκείνη την εποχή, που ονομάζεται CompuServe, το οποίο αργότερα εξαγοράστηκε από την AOL.

Εάν αναρωτιέστε γιατί οι χρήστες χρησιμοποιούν τα GIF, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Τα GIF έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τα πάντα, συναισθήματα, εκφράσεις του προσώπου και ένα ευρύ φάσμα από αστεία.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά Gif Creation Tools τα οποία σας βοηθούν να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF. Οι πληρωτέες εκδόσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες με μια ευρεία επιλογή εργαλείων και πρόσθετων. Βέβαια μπορείτε να πετύχετε πολύ καλά αποτελέσματα και με τα δωρεάν εργαλεία δημιουργίας GIF (Gif Creation Tools). Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά:

1. VEED

Το VEED κάνει την επεξεργασία των βίντεο πολύ εύκολη, ειδικά αν είστε αρχάριοι. Επεξεργαστείτε τα βίντεό σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και αποθηκεύστε τα έργα σας στο cloud.

Το VEED είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά σας παρέχει και μια συνδρομή επί πληρωμή, ώστε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα του εργαλείου. Μπορείτε να επιτύχετε όλα τα βασικά στοιχεία της επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή και διαχωρισμό του βίντεό σας, προσθήκη κειμένου, ήχου και πολλά άλλα. Και στη συνέχεια, σας επιτρέπει να εκτελέσετε πιο περίπλοκες εργασίες χάρη στα εργαλεία επεξεργασίας και τα προσαρμόσιμα στοιχεία τους.

2. GIF Maker by Giphy

Η Giphy υπήρξε από καιρό η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για GΙF, καθώς η βιβλιοθήκη της είναι σχεδόν ατελείωτη. Το GIF Maker της Giphy σaς επιτρέπει και να δημιουργείτε και να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας ταυτόχρονα. Η χρήση του είναι πάρα πολύ εύκολη. Απλώς επιλέξτε το υλικό προέλευσης από το YouTube, το Vimeo ή το Giphy Links και στην συνέχεια διαλέξτε οποιοδήποτε τμήμα του βίντεο θέλετε να μετατραπεί σε GΙF. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να προσθέσετε και υπότιτλους.

Gif Creation Tools

Η διαδικασία δεν διαρκεί πολύ και τα GΙF που προκύπτουν μεταφορτώνονται αμέσως στο Giphy. Από εκεί, μπορείτε να τα μοιραστείτε, να τα κατεβάσετε ή να τα τροποποιήσετε χρησιμοποιώντας ποικίλα εργαλεία.

3. GIFS.com

Το GIFs.com είναι ένας ιστότοπος που καθιστά τη δημιουργία των GΙF απίστευτα εύκολη. Για να ξεκινήσετε, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως βάση για το GΙF σας. Ο ιστότοπος υποστηρίζει προς το παρόν το YouTube, το Instagram και το Vine. Αν θέλετε μπορείτε να ανεβάσετε και δικά σας βίντεο.

Μόλις φορτώσετε το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε, θα συναντήσετε έναν απλό editor. Επιλέξτε τα καρέ που θέλετε να μετατρέψετε σε GIF χρησιμοποιώντας το timeline που βρίσκεται κάτω από το βίντεο. Στη συνέχεια, προσθέστε μια λεζάντα, αυτοκόλλητα και μερικά εφέ, αν θέλετε.

Μόλις τελειώσετε με τα παραπάνω, είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το GΙF σας με τον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρεχόμενο URL ή να κατεβάσετε το GIF για να το επαναφορτώσετε σε έναν άλλο ιστότοπο.

4. Make A GIF

Το Make A GIF σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα GIF από πολλές εικόνες, ένα βίντεο από τον υπολογιστή σας, ένα βίντεο από το YouTube ή το Facebook ή απευθείας από την κάμερα web.

Gif Creation Tools

Εάν δημιουργείτε ένα GIF από εικόνες, είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσετε τη σειρά των φωτογραφιών, επειδή μπορείτε απλώς να τις αναδιατάξετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος όλων των εικόνων ταυτόχρονα και να ορίσετε μια προσαρμοσμένη ταχύτητα κατά την οποία θα κινούνται οι εικόνες.

Επίσης, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε ένα GΙF από ένα βίντεο, επειδή απλώς πρέπει να επιλέξετε από ποιο σημείο του βίντεο θέλετε να ξεκινήσει το GIF και στη συνέχεια να αποφασίσετε πόσα δευτερόλεπτα από το βίντεο θα χρησιμοποιήσετε.

Ένα εργαλείο υπότιτλων περιλαμβάνεται για την προσθήκη κειμένου πάνω από το GΙF, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το preview πριν ολοκληρώσετε την δημιουργία του GIF ή να αλλάξετε το που εμφανίζονται οι υπότιτλοι.

Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε το GIF στον υπολογιστή σας και να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL για να το βρείτε στο διαδίκτυο. Έχετε την επιλογή να κάνετε το GIF δημόσιο ή ιδιωτικό.

5. Wondershare Filmora

Gif Creation Tools

Το Wondershare Filmora έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα Gif creation tools. Είναι φιλικό προς το χρήστη και έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να δημιουργήσετε GIF από φωτογραφίες ή και βίντεο οποιασδήποτε μορφής (όπως AVI, MPEG, WAV, DAT, EVO, MKV, MP4, WMV κ.λπ.). Επίσης σας επιτρέπει επεξεργαστείτε το GΙF με βασικές λειτουργίες όπως η περικοπή, η επιτάχυνση, η επιβράδυνση και η διόρθωση των χρωμάτων. Τέλος έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε και διάφορα εφέ, κείμενο ή υπότιτλους.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS