ΑρχικήinetΗ Disney λέει ότι πλέον έχει 94,9 εκατ. συνδρομητές στο Disney+

Η Disney λέει ότι πλέον έχει 94,9 εκατ. συνδρομητές στο Disney+

Η Disney ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η streaming πλατφόρμα της ξεπέρασε τους 94,9 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον αριθμό ως μέρος της έκθεσης κερδών για το τρίμηνο του Δεκεμβρίου. Το απόθεμα της αυξήθηκε κατά περίπου 2% μετά την δημοσίευση της είδησης.

Η Disney+ αναθεώρησε τον αρχικό στόχο των συνδρομητών που είχε θέσει, δηλώνοντας ότι αναμένει τώρα ότι η πλατφόρμα θα έχει από 230 εκατομμύρια έως 260 εκατομμύρια συνδρομητές έως το 2024.

Disney

Η Disney έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση στους συνδρομητές από την στιγμή που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019. Την πρώτη ημέρα, η εταιρεία είχε 10 εκατομμύρια εγγραφές και, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου, η υπηρεσία είχε αποκτήσει 26,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Καθώς η πανδημία μαίνεται, με τους ανθρώπους να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, η πλατφόρμα πήγε από τους 33,5 εκατομμύρια συνδρομητές που είχε το δεύτερο τρίμηνο σε 57,5 ​​εκατομμύρια στο τρίτο τρίμηνο.

Το τέταρτο τρίμηνο, η εταιρεία ξεπέρασε τους 73,7 εκατομμύρια συνδρομητές. Η Disney ενημέρωσε αυτό το ποσό κατά την Ημέρα των Επενδυτών στις 10 Δεκεμβρίου 2020, λέγοντας ότι η υπηρεσία είχε φτάσει τους 86,6 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η εταιρεία δεν αναλύει τον αριθμό των συνδρομητών που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία μεμονωμένα σε σχέση με εκείνους που έχουν φτάσει στην υπηρεσία μέσω πακέτων ή προωθήσεων.

Αυτοί οι γιγαντιαίοι αριθμοί συνδρομητών έρχονται καθώς η Disney έχει προωθήσει σημαντικά την streaming πλατφόρμα. Τον Οκτώβριο, η εταιρεία άρχισε να αναδιαρθρώνει τα τμήματα μέσων και ψυχαγωγίας για να εστιάσει περισσότερο στην Disney+.

Τον Δεκέμβριο, η Disney κοινοποίησε σχέδια για περίπου 100 κινηματογραφικά και τηλεοπτικά προγράμματα – το 80% πρόκειται να μεταβεί απευθείας στην πλατφόρμα της. Αυτό περιλαμβάνει σχεδόν δώδεκα σειρές Marvel και περισσότερα από 10 shows Star Wars.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS