ΑρχικήinetΗ Electrify America ανοίγει 30 ηλιακούς σταθμούς φόρτισης στην Καλιφόρνια

Η Electrify America ανοίγει 30 ηλιακούς σταθμούς φόρτισης στην Καλιφόρνια

Η Electrify America έχει ανοίξει 30 σταθμούς φόρτισης ηλιακής ενέργειας στην αγροτική περιοχή της Καλιφόρνια – και είναι δωρεάν για τους πελάτες.

Electrify America

Οι ηλιακοί σταθμοί φόρτισης της Electrify America

Οι σταθμοί (που απεικονίζονται παραπάνω), που βρίσκονται σε 24 κοινότητες, διαθέτουν αυτόνομους φορτιστές επιπέδου 2. Επομένως, δεν είναι εξαιρετικά γρήγοροι, αλλά και πάλι, είναι δωρεάν και προσφέρουν ενέργεια. Η αποθήκευση ενέργειας είναι ενσωματωμένη στους σταθμούς, ώστε να λειτουργούν πάντα ανεξάρτητα από το χρόνο ή τον καιρό. Επομένως, όλο αυτό είναι μια νίκη για το κοινό ειδικά αφού είναι δωρεάν.

Η Beam Global (πρώην Envision Solar), η τεχνολογική εταιρεία με έδρα το Σαν Ντιέγκο, κατασκεύασε τους 30 σταθμούς φόρτισης στην Καλιφόρνια.

Βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές σε όλη την Κεντρική Κοιλάδα της Νότιας Καλιφόρνιας και στην ενδοχώρα, σε μέρη όπως το Bakersfield, το Riverside και το Folsom. Είκοσι από τους 30 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκονται σε κέντρα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Electrify America προσδιόρισε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης ως ιδανικά σημεία φόρτισης λόγω του υψηλού όγκου κυκλοφορίας και των εκτεταμένων ωρών πρόσβασης.

Οι φορτιστές μπορούν να εντοπιστούν κάνοντας κλικ σε αυτό το link.

Η Electrify America αναμένεται να εγκαταστήσει ή να έχει αναπτύξει συνολικά περίπου 800 σταθμούς ηλεκτρικής φόρτισης στις ΗΠΑ έως τον Δεκέμβριο του 2021.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS