LATEST NEWS

Οι hackers BlackTech διανέμουν το Deuterbear RAT μέσω μιας ιδιαίτερης τεχνικής

Οι ερευνητές κυβερνοασφάλειας ανέλυσαν ένα trojan απομακρυσμένης πρόσβασης (RAT) γνωστό ως Deuterbear, που χρησιμοποιείται από τους hackers BlackTech που συνδέονται με την Κίνα.

Ποιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Ο αναλυτής της TF Securities, Ming-Chi Kuo, παρουσίασε τις προβλέψεις του για τις χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16, που αναμένεται να...

Γιατί οι επιχειρήσεις διοργανώνουν εσωτερικά hackathons;

Οι επιχειρήσεις πάντα αναζητούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσπαθούν να ενισχύσουν την καινοτομία στους υπαλλήλους τους. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το επιτύχουν αυτό είναι να διοργανώσουν εσωτερικά hackathons με συγκεκριμένο θέμα, καλώντας τους υπαλλήλους να συνεργαστούν για την επίλυση ενός προβλήματος.

Η CISA προειδοποιεί για εκμετάλλευση ευπαθειών Chrome, D-Link

Η Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών των ΗΠΑ (CISA) προειδοποίησε για την εκμετάλλευση ευπαθειών Google Chrome και D-Link, προσθέτοντας μάλιστα τα σφάλματα στον κατάλογό της με τις "Γνωστές εκμεταλλευόμενες ευπάθειες".

FOLLOW US

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

* indicates required
00:02:50

Νέα φωτογραφία ενός τεράστιου παγωμένου κρατήρα στον Άρη

Το ExoMars Trace Gas Orbiter της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) εντόπισε έναν τεράστιο παγωμένο κρατήρα στην επιφάνεια του Άρη, που δημιουργήθηκε από πρόσκρουση αρχαίου αστεροειδούς.

T-Mobile λογαριασμοί με Android 15 Beta 2 θα λαμβάνουν πλέον μηνύματα από δορυφόρο

Τα iPhone 14 και 15 της Apple προσφέρουν την καινοτόμο δυνατότητα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή σε συνθήκες όπου η πρόσβαση σε κινητή τηλεφωνία και Wi-Fi είναι αδύνατη.

Honda: Σχεδιάζει να επενδύσει σχεδόν 65 δισ.$ σε EV οχήματα

Η Honda διατηρείται ακλόνητη στην αγορά, παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από εταιρείες όπως η Tesla και η BYD, οι οποίες συνεχώς κερδίζουν μερίδια αγοράς.

Ο συνιδρυτής της OpenAI Ilya Sutskever αποχωρεί από την εταιρεία

Ο Ilya Sutskever ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας X (πρώην Twitter) την αποχώρησή του από την OpenAI, σχεδόν δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή της.

iPhone: Πώς να καταργήσετε τις προτεινόμενες επαφές στην “κοινή χρήση”;

Όταν προσπαθείτε να μοιραστείτε κάτι μέσω του iPhone σας, το iOS προσπαθεί να σας βοηθήσει, εμφανίζοντας στον πάνω μέρος του μενού "Κοινή χρήση" μια λίστα με προτεινόμενες επαφές.

Google Docs: Πώς να κατεβάσετε μια εικόνα από ένα έγγραφο;

Σε αυτό τον οδηγό θα δούμε πώς μπορείτε να κατεβάσετε μια εικόνα από ένα έγγραφο στην υπηρεσία Google Docs.

Google I/O 2024: Πώς θα το παρακολουθήσετε

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Google I/O 2024 ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Πώς να κάνετε Factory Reset το Nintendo Switch σας πριν το πουλήσετε

Αν θέλετε να πουλήσετε ή να δωρίσετε το παλιό σας Nintendo Switch, πρέπει πρώτα να έχετε φροντίσει να του κάνετε Factory Reset.