ΑρχικήyoutubeApple Event: Όλα τα προϊόντα που θα λανσάρει φέτος η εταιρεία

Apple Event: Όλα τα προϊόντα που θα λανσάρει φέτος η εταιρεία

H Apple ανακοίνωσε μια νέα εκδήλωση για τις 13 Οκτωβρίου 2020 η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η ημέρα της κυκλοφορίας του iPhone 12. Η Apple λανσάρει συνήθως το νέο της iPhone τον Σεπτέμβριο κάθε έτους, αλλά η φετινή κυκλοφορία έχει καθυστερήσει ελαφρώς. Ωστόσο, οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τις νέες συσκευές, καθώς και για τα άλλα σχέδια της εταιρείας, οπότε ας δούμε μαζί τι θα ανακοινώσει η Apple την επόμενη εβδομάδα.

1. iPhone 12

apple

Η Apple κυκλοφορεί το νέο της iPhone κάθε χρόνο το φθινόπωρο. Τον Σεπτέμβριο, πραγματοποίησαν μια εκδήλωση που ανακοίνωσε ένα νέο iPad Air, το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά για τα νέα τηλέφωνα. Περιμένουμε λοιπόν από την Apple να ανακοινώσει αυτήν την εκδήλωση, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον μήνα που διανύουμε, για να κυκλοφορήσει τελικά το iPhone 12.

Οι φήμες για το νέο iPhone 12 ήταν αρκετά συνεπείς, οπότε έχουμε μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Το νέο ‌iPhone‌ θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρότερης έκδοσης “mini” καθώς και μιας μεγαλύτερης έκδοσης Pro Max.

Η συνδεσιμότητα 5G είναι κάτι το οποίο οι χρήστες αναμένουν εδώ και καιρό και αυτό το χαρακτηριστικό είναι που αναφέρει η Apple στην εκδήλωση της με το σλόγκαν “Hi, Speed”. Επίσης, ο νέος επεξεργαστής A14 για το iPhone θα βελτιώσει τις ταχύτητες επεξεργασίας και GPU από την προηγούμενη γενιά. Οι υπόλοιπες αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα περιλαμβάνουν την τεχνολογία LiDAR, OLED οθόνες και βελτιωμένες διαμορφώσεις αποθήκευσης.

2. AirPods Studio

apple

Η Apple έχει εργαστεί πάνω στα ακουστικά για να προσθέσει ένα νέο προϊόν στη σειρά AirPods. Οι φήμες αυτού του νέου προϊόντος με την ονομασία “AirPods Studio” υπάρχουν εδώ και μήνες.

Αυτά που γνωρίζουμε λοιπόν είναι ότι το AirPods Studio‌ θα κοστίζει 349 δολάρια και θα προσφέρει την τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου διαθέτοντας ένα ρετρό στιλ. Δεν υπάρχει καμία σαφής ένδειξη ότι η Apple θα λανσάρει το συγκεκριμένο προϊόν τον Οκτώβριο, αλλά φαίνεται ιδανική στιγμή να βγεί στην αγορά παράλληλα με το νέο ‌iPhone‌.

3. AirTags

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μαρκάρετε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετε και να παρακολουθείτε την τοποθεσία του με το iPhone‌ σας; Αυτή ακριβώς είναι η λειτουργία των AirTags. Η Apple εργάζεται σε αυτά εδώ και πολύ καιρό.

Τα AirTags‌ είναι μικρά πλακίδια παρακολούθησης με συνδεσιμότητα Bluetooth που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση χαμένων αντικειμένων. Υπάρχουν πολλά παρόμοια προϊόντα στην αγορά, όπως το Tile και το Adero, αλλά η έκδοση της Apple θα ενσωματωθεί με τις συσκευές της εταιρείας.

Αν και τίποτα δεν τα συνδέει άμεσα με την εκδήλωση του Οκτωβρίου, φαίνεται ως ένα προϊόν που είναι έτοιμο εδώ και καιρό και έχει καθυστερήσει πολύ η κυκλοφορία του.

4. Μικρότερο HomePod

Ένα μικρότερο και φθηνότερο HomePod είναι μέσα στα projects που έχει δουλέψει επίσης η Apple τον τελευταίο καιρό.

Υπάρχουν αναφορές πως ο τεχνολογικός κολοσσός θα λανσάρει ένα μικρότερο «HomePod» αυτό το φθινόπωρο και ο Οκτώβριος φαίνεται εύλογη επιλογή. Η Apple σταμάτησε επίσης να διαθέτει ηχεία άλλων κατασκευαστών στην αγορά αυτή την εβδομάδα, γεγονός που υποδηλώνει ότι προετοιμάζονται για τη νέα κυκλοφορία.

5. Mac με τεχνολογία ARM

apple

Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα αυτής της λίστας, η Apple δήλωσε επίσημα ότι θα δούμε τα Apple Silicon / ARM Macs να κυκλοφορούν αργότερα αυτή τη χρονιά. Το 2020 πλησιάζει στο τέλος του και είναι απίθανο η Apple να ανακοινώσει ένα νέο προϊόν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο. Ενώ ένα Mac που βασίζεται σε τεχνολογία ARM δεν φαίνεται να ταιριάζει με την παρουσίαση του iPhone 12, η ​​εταιρεία φαίνεται να εξαντλεί τα περιθώρια χρόνου που η ίδια οριοθέτησε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS