Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

HomePod Speaker: Διαθέσιμο σε Γαλλία, Γερμανία και Καναδά

Από σήμερα το HomePod smart speaker της Apple διατίθεται προς αγορά στον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή των τοπικών καταστημάτων Apple και των εξουσιοδοτημένων λιανοπωλητών της Apple.

Το smart speaker HomePod ανακοινώθηκε πέρυσι στις 5 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της βασικής παρουσίασης της διάσκεψης προγραμματιστών WWDC (Worldwide Developers Conference) και άρχισε να κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές Φεβρουαρίου 2018.

Με την βοήθεια της φωνητικής βοηθού Siri, το HomePod μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως ηχείο όσο και ως ψηφιακή βοηθός για τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας. Είναι πλήρως συμβατό με τα εξαρτήματα HomeKit, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HomePod για τον έλεγχο όλων των IoT συσκευών σας.

Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα smart speaker HomePod στη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς και στον Καναδά. Ενώ η συσκευή ήδη μιλάει τη γαλλική και γερμανική γλώσσα, η Apple δήλωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει υποστήριξη για την καναδική γλώσσα κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

Οι Γάλλοι και Γερμανοί χρήστες που σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα HomePod θα πρέπει να δαπανήσουν € 349, που σημαίνει ότι είναι λίγο ακριβό σε σχέση με παρόμοιες συσκευές. Από την άλλη πλευρά, οι Καναδοί πελάτες θα πρέπει να ξοδέψουν έως και 449 δολάρια για το smart speaker HomePοd της Apple.

Το HomePοd χρησιμοποιεί το τελευταίο λειτουργικό σύστημα iOS 11.4 με υποστήριξη AirPlay 2, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να το συνδέουν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών με δυνατότητα AirPlay 2, όπως Apple TV, άλλα ηχεία HomePod ή ηχεία από προμηθευτές τρίτων.

«Αυτή η δωρεάν ενημέρωση λογισμικού εισάγει το πιο προηγμένο, εύχρηστο ασύρματο σύστημα ήχου πολλαπλών δωματίων που χρησιμοποιεί το AirPlay 2 για να παίζει μουσική παντού, είτε να παίζει διαφορετική μουσική από το ένα δωμάτιο στο άλλο ή να παίζει το ίδιο τραγούδι παντού χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS , HomePod, Apple TV ή ρωτώντας τη Siri «, δήλωσε η Apple.

Επιπλέον, το iOS 11.4 προσφέρει υποστήριξη για την αντιστοίχιση δύο HomePοd για τη δημιουργία στερεοφωνικού ήχου. Το HomePοd της Apple είναι συμβατό με iPhone 5s ή νεότερη έκδοση, iPod touch 6ης γενιάς, iPad mini 2 ή νεότερη έκδοση, iPad Air ή νεότερο, καθώς και συσκευές iPad Pro που τρέχουν iOS 11.2.5 ή νεότερη έκδοση.

Homepod

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *