ΑρχικήinetΔιακοσμητικός πίνακας φωτισμού, αλλάζει χρώμα με τη μουσική

Διακοσμητικός πίνακας φωτισμού, αλλάζει χρώμα με τη μουσική

Γνωρίστε τον έξυπνο πίνακα φωτισμού και φουτουριστικό διακοσμητικό τέχνης, που δεν ξέρατε ποτέ ότι χρειάζεστε: τα έξυπνα πάνελ φωτισμού Nanoleaf Aurora.

φωτισμού

Το Nanoleaf Aurora είναι ένα αρθρωτό σύστημα φωτισμού για το σπίτι σας, το οποίο αποτελείται από πίνακες LED σε σχήμα τριγώνου. Τα πάνελ μπορούν να αλληλοσυνδεθούν σε οποιαδήποτε γραμμή ή σχήμα που μπορείτε να σκεφτείτε και θα παρέχουν απρόσκοπτα στο δωμάτιο ένα μαγευτικό σόου χρωμάτων.

Το Aurora είναι συνδεδεμένη με εφαρμογές και συνεργάζεται με το Amazon Echo και το Apple HomeKit για φωνητικό έλεγχο. Οι ρυθμίσεις στην εφαρμογή σας επιτρέπουν να αποφασίσετε πού και πότε θα εμφανίζονται τα χρώματα, έτσι ώστε η εμπειρία να είναι πραγματικά εξατομικευμένη. Μπορείτε να επιλέξετε απαλούς τόνους για να σας βοηθήσουν να ξυπνήσετε και πιο έντονους τόνους όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι ή να τους αλλάξετε ανάλογα με το πώς αισθάνεστε.

Τα πάνελ τριγώνου μπορεί να φαίνονται βαριά, αλλά σύμφωνα με τον κατάλογο προϊόντων έχουν διπλά τοιχώματα, έτσι ώστε να τα κρεμάσετε αρκετά εύκολο. Η μονάδα τροφοδοσίας περιλαμβάνεται επίσης, ώστε να μην χρειαστεί να μπλέκεται με καλώδια ή μπαταρίες. Είστε μόνο εσείς και η όμορφη δημιουργία σας.

Και επίσης να αναφέρουμε ότι το Aurora μπορεί ακόμα να παρουσιάσει ένα σόου με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, που βασίζεται στη μουσική που παίζεται. Το Rhythm είναι μια πρόσθετη ενότητα στο Aurora που σας επιτρέπει να προβάλλετε κυριολεκτικά τη μουσική σας. Όταν παίζονται οι ήχοι, τα χρώματα “χορεύουν” και παράγουν μια έγχρωμη παράσταση που συγχρονίζεται με ότι παίζει από τη συνδεδεμένη συσκευή. Τσέκαρέ το:

Ένα ενιαίο σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 31 πίνακες και τα βασικά κιτ ξεκινούν από 9 πάνελ το καθένα. Ζήστε τη μαγεία για $ 200.00.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS