ΑρχικήinetBose: Παρουσιάζει τρία νέα γυαλιά ηλίου με ηχεία της σειράς Frames

Bose: Παρουσιάζει τρία νέα γυαλιά ηλίου με ηχεία της σειράς Frames

Η Bose κυκλοφόρησε τρία νέα μοντέλα για τη σειρά γυαλιών ηλίου-ακουστικών, Frames, πάνω από ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο των αρχικών μοντέλων.

bose
Bose: Παρουσιάζει τρία νέα γυαλιά ηλίου με ηχεία της σειράς Frames

Τα νέα μοντέλα ονομάζονται Tempo, Tenor και Soprano και η εταιρεία λέει ότι διαθέτουν καλύτερη απόκριση μπάσων από τα Alto και Rondo, τα οποία στην ουσία δεν είχαν μπάσο. Λάβετε υπόψη ότι, όπως και οι προκάτοχοί τους, είναι γυαλιά ηλίου συνδεδεμένα με μικρά ηχεία. Τα ηχητικά τους εξαρτήματα σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να μην εμποδίζουν τα αυτιά σας, οπότε μπορείτε να ακούτε το περιβάλλον σας ακόμα κι αν ακούτε μουσική, podcast ή ακουστικά βιβλία.

Το αναβαθμισμένο σύστημα μικροφώνου των νέων μοντέλων της Bose μπορεί να μπλοκάρει τον θόρυβο του ανέμου και άλλους θορύβους του περιβάλλοντος για να διευκολύνει την ομιλία στο τηλέφωνο. Επίσης, έχουν ενσωματωμένο έλεγχο αφής για την ένταση, και έτσι δεν θα χρειαστεί να βγάλετε το τηλέφωνό σας όποτε θέλετε να το ανεβάσετε ή να το μειώσετε.

Το Tempo είναι ένα ζευγάρι αθλητικών γυαλιών ηλίου κατασκευασμένο από TR90, ένα θερμοπλαστικό υλικό που μπορεί να αντέξει σε ακραίες θερμοκρασίες και διάφορες συνθήκες. Διαθέτει επίσης λαβές για μύτη για να αποτρέψει την ολίσθηση των γυαλιών από το πρόσωπό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτό το μοντέλο διαθέτει ηχεία 22 mm ενσωματωμένα στον σκελετό, και υποτίθεται ότι είναι αρκετά ισχυρά ώστε να μπορείτε να ακούτε αυτό που ακούτε ακόμα και όταν κάνετε ποδήλατο στα 25 mph.

Επιπλέον, το Tempo Bose είναι συμβατό με USB-C, έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας οκτώ ωρών και έχει πολλούς φακούς με διαφορετικά οφέλη για να διαλέξετε: το βασικό πολυανθρακικό, το Road Orange (μπορεί να μειώσει την αντανάκλαση από ανακλαστικές επιφάνειες), το Trail Blue (μπορεί να αυξήσει την αντίθεση υπό συνθήκες φωτεινού ήλιου) και Twilight Yellow (φακός πολύ χαμηλού φωτισμού για χρήση κατά το σούρουπο).

Bose: Παρουσιάζει τρία νέα γυαλιά ηλίου με ηχεία της σειράς Frames

Τόσο το Tenor όσο και το Soprano κατασκευάστηκαν για καθημερινή χρήση, με το πρώτο να έχει τετράγωνο στυλ και το δεύτερο να έχει ένα λεπτό σχήμα σαν μάτι γάτας. Και τα δύο έχουν ηχεία 16 mm, είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και στα θραύσματα και έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας 5,5 ώρες. Έχετε επίσης αρκετούς φακούς για να διαλέξετε: Mirrored Blue and Silver for Tenor, Rose Gold και Purple-fade for Soprano.

Και τα τρία μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα και διατίθενται στα 249,95 $ από την Bose και επιλεγμένους μεταπωλητές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS