ΑρχικήTop PicksΤα 4 καλύτερα Bluetooth ηχεία με υποστήριξη aptX!

Τα 4 καλύτερα Bluetooth ηχεία με υποστήριξη aptX!

Εάν γνωρίζετε αρκετά για τους κωδικοποιητές Bluetooth, τότε θα συμφωνήσετε ότι ο aptX φέρνει δύο σημαντικά ασύρματα στοιχεία που κάνουν τα ηχεία καλύτερα. Το ένα είναι η ροή ήχου υψηλής ποιότητας και το άλλο ο χαμηλός χρόνος αναμονής.

bluetooth aptx καλύτερα ηχεία
Τα 4 καλύτερα Bluetooth ηχεία με υποστήριξη aptX!

Ενώ τα ακουστικά aptX είναι αρκετά δημοφιλή, δεν ισχύει το ίδιο για τα Bluetooth ηχεία. Όμως με το σωστό ηχείο στο πλάι σας θα έχετε μια απίστευτη εμπειρία ήχου, το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι ένα συμβατό τηλέφωνο και μια playlist. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα 4 καλύτερα ηχεία.

  1. AVANTREE TORPEDO PLUS
    Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι αρκετά καλή. Όταν φορτιστεί πλήρως, μπορεί να διαρκέσει περίπου 7 ώρες, ενώ η φόρτιση της συσκευής μέχρι το 100% θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες.
    Οι χρήστες προτιμούν το συγκεκριμένο ηχείο κυρίως λόγω της φορητότητάς του και του εύχρηστου χαρακτήρα του, ενώ έχει μέση βαθμολογία 4,3 αστέρια στα 5.
  2. FUGOO SPORT 2
    Δεύτερο στη λίστα με τα καλύτερα Bluetooth ηχεία aptX, είναι το Fugoo Sport 2. Το Fugoo είναι δυνατό και προορίζεται περισσότερο για εξωτερική χρήση. Επίσης διαθέτει τη λειτουργία «Loud Mode», αν θέλετε να εκτοξεύσετε την ένταση στα ύψη.
    Επιπλέον αυτό το ανθεκτικό ηχείο ισχυρίζεται ότι έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου 40 ώρες, αρκετές για να απολαμβάνετε εβδομάδες αναπαραγωγής.
    Συνολικά, συνδυάζει έναν ελκυστικό σχεδιασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ισορροπημένη απόδοση ήχου.
  3. MARSHALL STANMORE II
    Το καλό με αυτό το ηχείο είναι ότι οι λάτρεις των μπάσων δεν θα απογοητευτούν. Είναι έντονο και διαθέτει ρυθμίσεις ώστε να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η συνοδευτική εφαρμογή του σας επιτρέπει επίσης να τροποποιήσετε περαιτέρω τον ισοσταθμιστή.
    Είναι από τα ηχεία, που εκτός από τη σύνδεση Bluetooth 5.0 και τον κωδικοποιητή aptX, διαθέτουν επίσης Wi-Fi, υποστήριξη ηχητικού βοηθού (όπως ο Βοηθός Google ή η Alexa) και θύρα aux 3,5 mm.
    Ωστόσο, το Marshall Stanmore II δεν είναι ασύρματο με την αυστηρότερη έννοια. Η τεράστια μπαταρία 20000mAh και οι ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις θα σας εμποδίσουν να το μεταφέρετε σαν φορητό ηχείο.
  4. BOWERS & WILKINS T7
    Μπορεί να δυσκολευτείτε να περιγράψετε το σχέδιο του T7 με λέξεις. Ο «σιγαστήρας» που θυμίζει κυψέλη γύρω από το ηχείο και το παχύ καουτσούκ στα πλάγια, εμποδίζουν το ταρακούνημα και την ταλάντωση του ηχείου όταν παίζει δυνατά την αγαπημένη σας μουσική.
    Εκτός από τη συνδεσιμότητα Bluetooth, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη θύρα ήχου των 3,5 mm.  Παραδόξως, το T7 δε σας επιτρέπει να το φορτίζετε μέσω USB, παρόλο που διαθέτει θύρα micro-USB. Η εν λόγω θύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αναβαθμίσεις firmware. Για τη φόρτισή του, η εταιρεία αποστέλλει έναν προσαρμογέα τοίχου για να γεμίζετε τη μπαταρία όποτε χρειάζεται.
bluetooth ηχεία aptx

Το θέμα με τον Qualcomm aptX είναι ότι η συσκευή προέλευσης πρέπει να είναι συμβατή, καθώς εάν οι αντιστοιχισμένες συσκευές έχουν ως προεπιλεγμένο κωδικοποιητή Bluetooth το SBC, τα ηχεία δεν θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα του. Επομένως, πριν πατήσετε το κουμπί Αναπαραγωγή, ότι έχετε επιλέξει τον aptX στην επιλογή Προγραμματιστής των ρυθμίσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS