ΑρχικήHow ToΠως να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι συμβατή με το Windows...

Πως να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι συμβατή με το Windows 10 update

Το νέο Windows 10 update, βοηθάει τους χρήστες να ελέγχουν αν η συσκευή τους είναι συμβατή με τη νέα έκδοση! Η Microsoft πρόσθεσε τη νέα δυνατότητα στην αναβάθμιση Μαΐου 2020, με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες.

Η αναβάθμιση στα νέα Windows 10, που κυκλοφόρησε 2 φορές αυτό τον χρόνο, ήταν πάντα ένα περίπλοκο ζήτημα για τους χρήστες της Microsoft. Αυτό γίνεται γιατί η Microsoft χρησιμοποιεί μια κλιμακωτή προσέγγιση για τα προϊόντα της. Διαθέτει νέες εκδόσεις σταδιακά, σε μικρό τμήμα της βάσης χρηστών και όχι σε όλο το κοινό της.

Πως να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι συμβατή με το Windows 10 update
Πως να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι συμβατή με το Windows 10 update

Ξεκινώντας με την ενημέρωση των Windows 10 του Μαΐου 2020, γνωστή και ως Windows 10 v2004, η Microsoft έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο για τη μείωση της σύγχυσης που επικρατεί γύρω από τις ενημερώσεις. Αυτή τη φορά, πρόσθεσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη νέα έκδοση, το οποίο ενημερώνει τους χρήστες αν η συσκευή τους μπορεί να υποστηρίξει την αναβάθμιση τώρα, ή θα μπορεί μετέπειτα.  

«Έρχεται η αναβάθμιση των Windows 10 του Μαΐου 2020. Προσφέρουμε την αναβάθμιση αυτή σε συμβατές συσκευές, αλλά η δική σας συσκευή δεν είναι ακόμα έτοιμη. Όταν θα είναι έτοιμη, θα δείτε την ενημέρωση να είναι διαθέσιμη σε αυτή τη σελίδα. Δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να κάνετε τη δεδομένη στιγμή

Οι χρήστες που λαμβάνουν το παραπάνω μήνυμα, συνίσταται να περιμένουν μέχρι η Microsoft να αναπτύξει τη νέα έκδοση. Την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε πως εντόπισε τουλάχιστον 10 προβλήματα με την τρέχουσα έκδοση των Windows 10, η οποία ξεκίνησε να κυκλοφορεί την προηγούμενη Τρίτη.

Πως να ελέγξω αν η συσκευή μου είναι συμβατή με το Windows 10 update

Για τους ανυπόμονους υπάρχουν φυσικά και άλλοι τρόποι να αποκτήσουν πρόσβαση και να παρακάμψουν τη διαδικασία, όπως η χρήση του εργαλείου «Media Creation» της Microsoft, μία όχι και τόσο καλή ιδέα.  

Ενώ η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί σιγά σιγά προς όλο και περισσότερους χρήστες, η Microsoft χρησιμοποιεί την προσέγγιση της σταδιακής προώθησης για να εντοπίζει bugs. Να σημειώσουμε ότι με αυτό τον τρόπο αποτρέπει την εξάπλωση τέτοιων προβλημάτων, και τα περιορίζει σε μικρό αριθμό χρηστών.

Βέβαια τέτοιου είδους διαδικασίες ήταν πάντα θολές για το ευρύ κοινό, καθώς οι περισσότεροι απλά κάνουν κλίκ στο κουμπί «Έλεγχος για ενημερώσεις», χωρίς να υπάρχει ανατροφοδότηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS