ΑρχικήinetiPhone 12: Φορτιστής και ακουστικά θα πωλούνται ξεχωριστά!

iPhone 12: Φορτιστής και ακουστικά θα πωλούνται ξεχωριστά!

Η συσκευασία του νέου iPhone 12 της Apple, θα είναι αρκετά διαφορετική από τα προηγούμενα μοντέλα, και θα επηρεάσει τα πορτοφόλια των θαυμαστών της Apple.

iPhone 12 Φορτιστής iPhone 12 ακουστικά
iPhone 12: Φορτιστής και ακουστικά θα πωλούνται ξεχωριστά!

Όπως φαίνεται η εταιρεία δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει φορτιστή στη νέα συσκευασία και θα πωλείται ξεχωριστά από τη συσκευή.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του αναλυτή Ming Chi Kuo, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο «προφήτης της Apple», είναι πολύ πιθανό αυτή η φήμη να γίνει πραγματικότητα για το νέο iPhone 12. Ο Kuo αναφέρει ότι αργότερα αυτόν το χρόνο, η εταιρεία πρόκειται να κυκλοφορήσει έναν νέο αντάπτορα με ισχύ 20W, ως προαιρετικό εξάρτημα των υπάρχοντων 5W και 18W.

Όπως δείχνει η εικόνα που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα, ο 20W φορτιστής θα είναι παρόμοιος με την έκδοση των 18W, και θα υποστηρίζει αντάπτορα με USB-C για γρήγορη φόρτιση. H πρώτη φορά που η Apple συμπεριέλαβε φορτιστή ταχείας φόρτισης στις συσκευασίες της, ήταν τον προηγούμενο χρόνο με τις συσκευές iPhone 11 Pro.

Το μεγάλο πλήγμα για τους φανς της Apple θα είναι η αφαίρεση των ακουστικών, εκτός από τον φορτιστή. Τα αγαπημένα EarPods, που συνοδεύουν τις iPhone συσκευές την τελευταία δεκαετία, δε θα τα δούμε στο iPhone 12, αφού όπως υποστηρίζει ο Kuo, η Apple θέλει να αυξήσει τη ζήτηση των ασύρματων ακουστικών της, Airpods.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι η αιτία για αυτή την αλλαγή είναι το αυξημένο κόστος παραγωγής λόγω της υποστήριξης δικτύου 5G. Επομένως, συμπεραίνουμε ότι η τιμή δε θα μεταβληθεί ιδιαίτερα και θα είναι παρόμοια με αυτή του iPhone 11.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αν βλέπαμε κάποια μείωση δε θα είχε τόσο νόημα, καθώς πολλοί χρήστες θα έπρεπε να αγοράσουν επιπλέον φορτιστή ή ακουστικά. Το κόστος του φορτιστή 18W και των EarPods από την Apple είναι $29 το καθένα, κάτι που θα έφερνε τη μειωμένη τιμή στα ίδια επίπεδα που έχουμε συνηθίσει.

iphone 12 apple

iPhone 12: Φορτιστής και ακουστικά θα πωλούνται ξεχωριστά!

Βέβαια, τώρα με την αφαίρεση αυτών των αξεσουάρ από το iPhone 12, και την τιμή να μην μεταβάλλεται, πολλοί θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Την ίδια άποψη με τον Kuo έχουν και οι αναλυτές της εταιρείας «Barclays», και υποστηρίζουν ότι το μόνο πράγμα που θα συμπεριληφθεί στο νέο smartphone θα είναι το καλώδιο φόρτισης Type-C.

Τα προηγούμενα χρόνια, είχε καθιερωθεί ο ερχομός των νέων μοντέλων να γίνεται κάθε Σεπτέμβριο. Φέτος λόγω της πανδημίας του COVID-19, δεν έχει γίνει σαφές πότε θα τα δούμε, και πρόκειται σίγουρα για μια πολύ διαφορετική χρονιά.

Οι εικασίες της Barclays θέλουν την παραγωγή του iPhone 12 να έχει μείνει πίσω 4 με 6 εβδομάδες από το χρονοδιάγραμμα που είχε και τις προηγούμενες χρονιές. Αναμένουν ότι τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί η νέα σειρά iPhone, και ότι τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σταδιακά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS