ΑρχικήinetΑυτή η έκδοση του iPhone 11 Pro θα σας κοστίσει $ 15.000

Αυτή η έκδοση του iPhone 11 Pro θα σας κοστίσει $ 15.000

iPhone

Στις μέρες μας o σχεδιασμός των smartphone έχει λίγο πολύ μετατραπεί σε ένα στρογγυλεμένο τετράγωνο από τότε που η Apple κατάργησε τα QWERTY και slider μοντέλα. Και τον τελευταίο καιρό, οι εταιρίες τεχνολογίας επιζητούν τρόπους να κάνουν τις οθόνες των smartphone τους πτυσσόμενες.

Τώρα όμως, μία εταιρία τεχνολογίας από τη Ρωσία, γνωστή ως Caviar, εμφανίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο iPhone, εμπνευσμένο από το Tesla Cybertruck, μία νέα μοναδική έννοια που εισάγεται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Το νέο μοντέλο τύπου iPhone της Caviar, το οποίο έχει ονομαστεί Cyberphone, δεν είναι παρά μια εξατομικευμένη έκδοση του iPhone 11 Pro. Η Caviar είναι γνωστή για τις τροποποιημένες και εξατομικευμένες εκδόσεις smartphone που δημιουργεί από διάφορες εταιρίες όπως η Samsung, η Apple, κλπ.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, εξατομικευμένα μοντέλα που κυκλοφόρησε η εταιρία πίσω στο 2017, ήταν το Nokia 3310 Putin Edition, η τιμή του οποίου ήταν σχεδόν 30 φορές μεγαλύτερη από αυτή της αρχικής συσκευής.

Η τιμή του νέου Cyberphone, είναι $ 15.860, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Caviar. Η συσκευή διαθέτει θήκη από τιτάνιο και πτυσσόμενο κάλυμμα που προστατεύει την οθόνη του τηλεφώνου και λειτουργεί ταυτόχρονα ως βάση.

Εάν όμως εξαιρέσει κανείς την εμφάνιση, το τηλέφωνο είναι ένα συνηθισμένο iPhone 11 Pro, καθώς διαθέτει την ίδια τριπλή κάμερα και οθόνη 5,8 ιντσών, ενώ χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή A13 Bionic. Έρχεται με μια δερμάτινη θήκη υψηλής ποιότητας που φέρει την επωνυμία της Caviar. Ωστόσο, υπάρχει και μια μεγαλύτερη έκδοση, η οποία είναι βασικά ένα τροποποιημένο iPhone 11 Pro Max.

Η τιμή του συγκεκριμένου τροποποιημένου iPhone 11 είναι σίγουρα πολύ μικρότερη από ένα Tesla Cybertruck, αλλά σε σύγκριση με τα τρέχοντα iPhones είναι πολύ πιο ακριβό.

Η εταιρία θα κατασκευάσει μόνο 100 κομμάτια από το συγκεκριμένο μοντέλο. Σύμφωνα με τα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα, μόνο 23 μονάδες του Cyberphone έχουν μείνει τώρα. Οπότε εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μία από αυτές τις συσκευές πρέπει να βιαστείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS