ΑρχικήbusinessSamsung Galaxy S20+: Η νέα καινοτομία της Samsung

Samsung Galaxy S20+: Η νέα καινοτομία της Samsung

samsung Την 11η Φεβρουαρίου, η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το σημαντικό τρίπτυχο της σειράς Galaxy S20, καθώς και ένα νέο πτυσσόμενο smartphone clamshell. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το νέο μοντέλο κινητού της Samsung, το Samsung Galaxy S20 +.

samsung galaxy s20+

Το πρώτο πράγμα που κάνει την διαφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι η ρύθμιση της κάμερας. Διαθέτει συνολικά 4 κάμερες, ένα φλας, και κάτι που μοιάζει με τρύπα μικροφώνου. Στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, υπάρχει ένας διακόπτης έντασης ήχου και ένα κουμπί λειτουργίας. Δεν υπάρχει κουμπί Bixby, σε αντίθεση με την προηγούμενη σειρά S10. Το μπροστινό μέρος της οθόνης δείχνει πολύ μικρές στεφάνες. Η οθόνη Infinity-O έχει μικρότερη καμπύλη από πριν. Η Samsung φαίνεται να έχει επιλέξει 2.5D γυαλί αντί για το συνηθισμένο γυαλί τους. Η διάτρηση οπών είναι κεντραρισμένη και μικρότερη από το Galaxy Note 10. Όπως το Galaxy s10 και το Galaxy Note 10, έτσι και το  Galaxy S20+ θα διαθέτει ένα προεγκατεστημένο προστατευτικό οθόνης.

Αυτό το τηλέφωνο θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το κανονικό Galaxy S20, αλλά δεν θα έχει την τεχνολογία κάμερας που υπάρχει στο ανώτερο “Galaxy S20 Ultra”. Διαθέτει ένα νέο αισθητήρα 12MP κύριου αισθητήρα 1,8μm. Η Samsung ρίχνει επίσης έναν μεγάλο, τηλεφακό και πιθανό μακρο-φακό. Το μικρόφωνο στο πίσω μέρος θα μπορούσε να βοηθήσει με τη λειτουργία μεγέθυνσης μικροφώνου της Samsung καθώς και με την βελτίωση της ποιότητας ήχου στα βίντεο.

Τα Galaxy S20 και S20 + αναμένεται να ξεκινήσουν σε μερικές διαφορετικές παραλλαγές σε όλο τον κόσμο. Θα υπάρξουν οι 4G Galaxy S20, 5G Galaxy S20, 4G Galaxy S20 +, και 5G Galaxy S20 +. Δεδομένου ότι το τηλέφωνο μπορεί να  κυκλοφορήσει και στην Verizon, είναι πιθανό η συσκευή να συσκευάζει κεραίες mmWave για να υποστηρίξει το δίκτυο Ultra Wideband (mmWave) της Verizon. Να σημειώσουμε ότι το τηλέφωνο αναμένεται να διαθέτει το Exynos 990 SoC.

Τέλος, σχετικά με τη λειτουργία 5G, το S20 θα προσφέρει τη δυνατότητα δικτύου 5G ανεξάρτητα από το αν έχει ξεκινήσει ή όχι ακόμα στην χώρα σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS