ΑρχικήUpdatesΗ νέα ενημέρωση των Windows 10 ενεργοποιεί αυτόματα το HP Battery Health...

Η νέα ενημέρωση των Windows 10 ενεργοποιεί αυτόματα το HP Battery Health Manager

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 που ενεργοποιούν δυναμικά την επιλογή Battery Health Manager στο BIOS των υποστηριζόμενων business laptops της HP.

Το HP Battery Health Manager είναι μια λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας BIOS σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές της HP που τροποποιεί τον τρόπο φόρτισης μιας μπαταρίας για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της.

Windows 10

“Το HP Battery Health Manager είναι μια ρύθμιση επιπέδου BIOS διαθέσιμη στους περισσότερους επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές της HP που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας την έκθεση της μπαταρίας του laptop σε βασικούς παράγοντες, όπως η συνεχόμενη φόρτιση, που μπορεί να επιταχύνει το πρήξιμο της μπαταρίας και την χημική γήρανση με την πάροδο του χρόνου,” εξηγεί η HP.

Στο παρελθόν, οι κάτοχοι των φορητών υπολογιστών HP έπρεπε να ενεργοποιήσουν το Battery Health Manager στο BIOS με μη αυτόματο τρόπο. Με βελτιωμένους αλγόριθμους φόρτισης, η HP θέλει τώρα αυτή τη ρύθμιση να είναι ενεργοποιημένη για όλες τις συσκευές υποστήριξης.

Για να το επιτύχει αυτό, η HP συνεργάστηκε με τη Microsoft για να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 KB4583263 που ενεργοποιεί αυτόματα το Battery Health Manager και τη θέτει στη ρύθμιση «Let HP Manage My Battery Health».

“Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η δυνατότητα, οι πελάτες έπρεπε να ενεργοποιήσουν χειροκίνητα το HP Battery Health Manager στη συνιστώμενη ρύθμιση του “Let HP Manage My Battery Health”. Καθώς τα πρότυπα χρήσης για επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, η HP ενημέρωσε το HP Battery Health Manager με νέους βελτιωμένους αλγόριθμους φόρτισης. Αυτό καθιστά πιο αποτελεσματική την μείωση των παραγόντων που μπορούν να επιταχύνουν το πρήξιμο της μπαταρίας και τη χημική γήρανση. Η HP συνεργάζεται με τη Microsoft για να παραδώσει μια λύση HP για να ενεργοποιήσει αυτήν τη ρύθμιση σε επιλεγμένους φορητούς φορητούς υπολογιστές της HP, ώστε να μην χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα” εξηγεί η HP.

Για όσους δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Battery Health Manager, η HP δηλώνει ότι οι χρήστες πρέπει να αλλάξουν τη ρύθμιση BIOS σε «Maximize my battery duration», η οποία θα προσαρμόσει τη φόρτιση και την απόδοση της μπαταρίας.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση κυκλοφορεί σήμερα σε χρήστες Windows 10 1809, Windows 10 1903, Windows 10 1909, Windows 10 2004 και Windows 10 20H2.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS