ΑρχικήinetNatWest: Παρέχει στους πελάτες της δωρεάν antivirus προστασία σε συνεργασία με την...

NatWest: Παρέχει στους πελάτες της δωρεάν antivirus προστασία σε συνεργασία με την Malwarebytes

Οι πελάτες της National Westminster (NatWest) Bank έχουν πλέον τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν αντίγραφο της συνδρομής στο Malwarebytes Premium για έως και 10 συσκευές. Η NatWest είναι μία εξέχουσα βρετανική τράπεζα με πάνω από 7,5 εκατομμύρια πελάτες και 850.000 λογαριασμούς μικρών επιχειρήσεων. Σε ένα δελτίο τύπου, ο Alasdair MacFarlane, επικεφαλής στον τομέα της πρόληψης απάτης στη NatWest, δήλωσε ότι η τράπεζα συνεργάστηκε με την Malwarebytes για να παρέχει δωρεάν antivirus προστασία στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, ο MacFarlane δήλωσε ότι η διατήρηση της ασφάλειας των πελατών είναι υψίστης σημασίας για την τράπεζα. Τόνισε μάλιστα πως πρόκειται για τη μόνη τράπεζα στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει δωρεάν antivirus προστασία στους πελάτες της και συνεργάζεται με την Malwarebytes για αυτό τον σκοπό.

Η είδηση έρχεται σε μια εποχή που οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά, ιδίως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, με τις ransomware συμμορίες να στοχεύουν καθημερινά εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

NatWest

Επιπλέον ο Marcin Kleczynski, CEO της Malwarebytes, επεσήμανε σε σχετική του δήλωση ότι η παροχή ψηφιακής προστασίας, παραγωγικότητας και ηρεμίας στους πελάτες είναι όλο και πιο σημαντική για τις εταιρείες και τους καταναλωτές καθώς το τοπίο των απειλών συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία και να γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκο. Ο Kleczynski τόνισε ότι η Malwarebytes υπήρξε “πρωταθλητής” στον τομέα της ασφάλειας από την ίδρυσή της και τα μέλη της είναι ενθουσιασμένα που μπορούν να συνεργαστούν με καινοτόμους, κοινωνικά υπεύθυνους οργανισμούς όπως η NatWest Group που κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πελατών τους.

Όπως αναφέρει το BleepingComputer, μέχρι στιγμής, έχουν σημειωθεί πάνω από 100.000 λήψεις της premium antivirus προστασίας από τους πελάτες της NatWest. Ωστόσο, η NatWest δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά έχει κι άλλα σχέδια για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια και τα ποσοστά υιοθέτησης προστασίας από malware, από τους πελάτες της. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη σε πελάτες θυγατρικών τραπεζών της NatWest – Royal Bank of Scotland, Isle of Man Bank, NatWest International και Ulster Bank.

Πώς μπορείτε όμως να αποκτήσετε τη δωρεάν προσφορά του Malwarebytes Premium;

Εάν είστε πελάτης της NatWest, μπορείτε να λάβετε δωρεάν το Malwarebytes ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το site www.natwest.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην καρτέλα “Ασφάλεια” στο αριστερό πλαίσιο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Λήψη Malwarebytes Premium”.
NatWest-δωρεάν antivirus προστασία
  • Κάνοντας κλικ στο “Λήψη του κωδικού κουπονιού Malwarebytes”, θα εμφανιστεί ένας κωδικός κουπονιού που μπορεί να εφαρμοστεί για μια άδεια για το Malwarebytes premium.
antivirus προστασία από Malwarebytes
  • Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Δημιουργία λογαριασμού Malwarebytes”, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που σας ζητά να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό Malwarebytes.
antivirus προστασία από Malwarebytes
  • Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (ή συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό), μπορείτε να επικολλήσετε τον κωδικό κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο.
NatWest
  • Κάνοντας κλικ στην επιλογή “Ενεργοποίηση συνδρομής” αφού εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό κουπονιού, θα δημιουργηθεί ένα κλειδί άδειας χρήσης για το Malwarebytes Premium. Η άδεια καλύπτει έως και 10 συσκευές που εκτελούν λειτουργικά συστήματα Windows, Apple iOS / OS X, Android και Chrome OS.
NatWest-antivirus προστασία από Malwarebytes
  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση” και ακολουθήστε τυχόν email επαλήθευσης που ενδέχεται να σταλούν για λογαριασμούς Malwarebytes που δημιουργήθηκαν πρόσφατα.
  • Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” στην ίδια σελίδα για να λάβετε ένα αντίγραφο του Malwarebytes. Μόλις το κατεβάσετε, εγκαταστήσετε το Malwarebytes στον υπολογιστή σας.
  • Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας ζητήσει να επιλέξετε δωρεάν, δοκιμαστική, premium χρήση. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση άδειας” στο Malwarebytes Premium.
  • Σε αυτήν την οθόνη, θα εισαγάγατε το κλειδί άδειας χρήσης που έχετε δημιουργήσει προηγουμένως. Ακολούθως, κάντε κλικ στο κουμπί “Ενεργοποίηση”.
Malwarebytes
  • Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η διαδικασία της λήψης της δωρεάν antivirus προστασίας. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε σάρωση, κάνοντας κλικ στο “Σάρωση” για να δείτε αν το πρόγραμμα εντοπίζει κακόβουλα αρχεία.
antivirus προστασία

Θα πρέπει επίσης να έχετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως, για παράδειγμα, σε συσκευές Mac OS X, ενδέχεται να σας ζητηθεί να παραχωρήσετε προαιρετικά στην εφαρμογή πλήρη πρόσβαση στο δίσκο πριν από την πλήρη προστασία. Εάν συμβεί αυτό, παραχωρήστε στην εφαρμογή τα απαραίτητα δικαιώματα, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε αξιόπιστη εφαρμογή.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS