ΑρχικήyoutubeRing: Η νέα συσκευή της Amazon είναι ένα drone με κάμερα ασφαλείας

Ring: Η νέα συσκευή της Amazon είναι ένα drone με κάμερα ασφαλείας

Η Amazon είναι έτοιμη να λανσάρει μια νέα κάμερα ασφαλείας της Ring που είναι τοποθετημένη πάνω από ένα ιπτάμενο drone.

Η Always Home Cam, είναι μια αυτόνομη κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου που μπορεί να πετάξει μέσα στο σπίτι σας και να καταγράψει πλάνα από πολλές οπτικές γωνίες. Οι χρήστες ορίζουν μια διαδρομή που θα ακολουθεί η συσκευή σε όλο το σπίτι. Όταν η συσκευή δεν είναι στον αέρα, κλειδώνει σε ένα dock που μπλοκάρει την κάμερα, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τα προβλήματα απορρήτου.

Η Amazon παρουσίασε τη συσκευή κατά τη διάρκεια μιας virtual εκδήλωσης την Πέμπτη μαζί με μια σειρά από νέα προϊόντα. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα αναβαθμισμένα μοντέλα Echo και Echo Show, νέες κάμερες ασφαλείας Ring για αυτοκίνητα και ξεκίνησε την streaming υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών, Luna.

Η Ring, που αποκτήθηκε από την Amazon το 2018, έχει ασχοληθεί με πολλούς τομείς της αγοράς έξυπνης ασφάλειας, λανσάροντας κουδούνια υποδοχής που συνδέονται στο διαδίκτυο και έξυπνες κάμερες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να ελέγξουν τα σπίτια τους εξ αποστάσεως.

Ο Jamie Siminoff, ιδρυτής της Ring, έγραψε σε μια ανάρτηση ότι η Always Home Cam θα επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούν πολλές περιοχές του σπιτιού τους με μία μόνο συσκευή, αντί να αγοράζουν αρκετές κάμερες. Το drone συνδέεται με το Ring Alarm, το έξυπνο σύστημα ασφάλειας της εταιρείας για το σπίτι. Εάν το σύστημα εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα, η Always Home Cam πετά αυτόματα «για να δει τι συμβαίνει».

Ring

Οι συσκευές της Ring έχουν προσφέρει στην Amazon έναν ακόμη τρόπο για να προσελκύσει πελάτες, ενσωματώνοντας τα προϊόντα της εταιρείας ασφαλείας με την οικιακό βοηθό Alexa. Ωστόσο, η επιχείρηση αντιμετώπισε ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο, μετά από διαμάχη σχετικά με την απόφαση της Ring να συνεργαστεί στενά με τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βοηθήσει στη διερεύνηση εγκλημάτων. Οι νομοθέτες αυξάνουν όλο και περισσότερο τους ελέγχους απέναντι στην Ring σχετικά τα βίντεο που έχουν πρόσβαση οι υπάλληλοι τους.

Ο Siminoff είπε ότι η Always Home Cam δημιουργήθηκε με γνώμονα το απόρρητο και την ασφάλεια. Η Ring είπε ότι η συσκευή καταγράφει μόνο όταν βρίσκεται σε πτήση και οι κινητήρες της είναι αρκετά δυνατοί, ώστε οι χρήστες να μπορούν να την ακούσουν να κινείται σε όλο το σπίτι.

«Δεν μπορεί να ελεγχθεί χειροκίνητα, διασφαλίζοντας ότι θα καταγράφει και θα βλέπει μόνο ό,τι είναι σημαντικό για εσάς», πρόσθεσε ο Siminoff.

Η Always Home Cam θα είναι διαθέσιμη το 2021 και θα κοστίζει 250 δολάρια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS