ΑρχικήUpdatesΤο Android app streaming των Windows 10 είναι διαθέσιμo σε κάποιες συσκευές

Το Android app streaming των Windows 10 είναι διαθέσιμo σε κάποιες συσκευές

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα smartphone Samsung Galaxy θα μπορούν να μεταδίδουν stream από τα Android apps στις Windows συσκευές τους με την εφαρμογή Your Phone της εταιρείας.

Νωρίτερα, αυτή η δυνατότητα streaming ήταν διαθέσιμη μόνο στους υπεύθυνους δοκιμών στο κανάλι Release Preview του προγράμματος Windows Insider. Σε ένα νέο tweet όμως, η Microsoft επιβεβαίωσε τώρα ότι η λειτουργία κυκλοφορεί σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που δεν περιλαμβάνονται στους Insiders.

Εάν διαθέτετε συσκευή Windows με έκδοση 1809+ και υποστηριζόμενο τηλέφωνο Samsung, θα μπορείτε να τρέχετε πολλές εφαρμογές Android στη συσκευή σας μέσω σύνδεσης Wi-Fi + Bluetooth.

Android Windows 10

Μόλις γίνει η σύζευξη με επιτυχία, θα μπορείτε να δείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στην καρτέλα “Apps” της εφαρμογής “Your Phone”. Μπορείτε να εκκινήσετε αυτές τις εφαρμογές απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά υπάρχει μια παγίδα – δεν μπορείτε να εκτελέσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα μέχρι το τέλος του 2020.

Ακολουθεί μια λίστα με υποστηριζόμενα τηλέφωνα Galaxy:

  • Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra.
  • Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, S10, S10+, Lite.
  • Galaxy Note 9, Note10, Note10+, Note10 Lite.
  • Galaxy A8s, Galaxy A71, A71 5G, A80, A90s, A90 5G, A30s, A31, A40, A41, A50, A50s, A51, A60, A70, A70s.
  • Galaxy Fold, XCover Pro, ZFlip.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, οι κινητές συσκευές χρειάζονται ειδική υποστήριξη στο firmware του τηλεφώνου, το οποίο είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε επιλεγμένα τηλέφωνα Galaxy. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε επίσης να έρθει και σε άλλα τηλέφωνα Android.

Προς το παρόν, η δυνατότητα streaming της εφαρμογής “Your Phone” θα δίνεται μόνο στα smartphone Samsung με υποστήριξη “Link to Windows”. Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσης ότι συνεργάζεται με τη Samsung για να φέρει αυτή τη δυνατότητα σε ένα ευρύτερο φάσμα τηλεφώνων Galaxy.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS