ΑρχικήHow ToΠώς να παίξετε το κρυμμένο παιχνίδι του Android 11

Πώς να παίξετε το κρυμμένο παιχνίδι του Android 11

Η Google συνηθίζει να περιλαμβάνει τα λεγόμενα “Easter Eggs” σε κάθε νέα έκδοση Android που κυκλοφορεί. Και το Android 11 δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού διαθέτει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

παιχνίδι

Το κρυμμένο παιχνίδι του Android 11, είναι μια επανεκκίνηση του παιχνιδιού που περιλαμβανόταν στο Android 7.0 Nougat. Σκοπός του είναι να προσελκύσετε εικονικές γάτες στο κινητό σας και να τις συλλέξετε.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε φυσικά για να παίξετε το παιχνίδι, είναι να βρείτε το Easter Egg για να το ενεργοποιήσετε. Στη συσκευή σας (smartphone ή tablet) σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης (μία ή δύο φορές, ανάλογα με τη συσκευή) και στη συνέχεια επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού “Ρυθμίσεις“.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε “Σχετικά με το τηλέφωνο“.

Από εκεί, επιλέξτε “Έκδοση Android“.

Τέλος, πατήστε επανειλημμένα πάνω στο “Έκδοση Android” μέχρι να εμφανιστεί κάτι που μοιάζει με καντράν παλιού τηλεφώνου. Αυτό είναι το Easter Egg του Android 11.

Android 11

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι, πρέπει να μετακινήσετε το καντράν από το 1 έως το 10 τρεις φορές. Στην τρίτη προσπάθεια, θα προσπεράσει το 10 και θα αποκαλύψει το λογότυπο «11».

Αφού εμφανιστεί το λογότυπο “11”, θα δείτε ένα emoji γάτας στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει ενεργοποιηθεί.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλέξετε όσο περισσότερες γάτες μπορείτε. Το κάνετε αυτό γεμίζοντας εικονικά μπολ με νερό και φαγητό και παίζοντας με παιχνίδια για γάτες. Για να ξεκινήσετε, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί “Λειτουργία” του τηλεφώνου ή του tablet σας. Πατήστε το εικονίδιο τριών κουκίδων.

Στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη στοιχείων ελέγχου” από το μενού.

Πατήστε “Εμφάνιση άλλων εφαρμογών” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Επιλέξτε το “Cat Controls“.

Επιλέξτε και τα τρία στοιχεία ελέγχου που θα εμφανιστούν για να τα προσθέσετε στο μενού. Στη συνέχεια, πατήστε “Αποθήκευση“.

παιχνίδι

Επιστρέψτε στο Μενού, εάν δεν εμφανίζεται το παιχνίδι “Cat Controls”, πατήστε το βέλος και επιλέξτε το.

game

Τώρα μπορείτε να πατήσετε τα κουμπιά για να γεμίσετε το νερό, να προσθέσετε φαγητό στο μπολ ή να παίξετε με τα παιχνίδια. Μόλις τα κάνετε όλα αυτά, απλά περιμένετε να εμφανιστεί μια γάτα στις ειδοποιήσεις σας. Πατήστε στην ειδοποίηση όταν εμφανιστεί και θα μεταφερθείτε στη συλλογή των γατών σας. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις γάτες για να την μετονομάσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS