Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 11:36
Αρχική business Smartphone: Πώς μπορούν να "σώσουν" τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Smartphone: Πώς μπορούν να “σώσουν” τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με πολλές προκλήσεις, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, που έχει επηρεάσει σημαντικά τις επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, οτιδήποτε βοηθά μία επιχείρηση να διατηρεί την παραγωγικότητάς της σε ικανοποιητικά επίπεδα είναι πάντα ένα μπόνους. Ένα από τα εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις σε αυτή τους την απαιτητική αποστολή είναι το smartphone. Ένα smartphone με ικανοποιητικές προδιαγραφές και ικανότητα εκτέλεσης λίγων βασικών εφαρμογών, μπορεί να κάνει τη διαφορά βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραμένουν παραγωγικές και κερδοφόρες.

Ενώ τα desktops και τα laptops εξακολουθούν να αποτελούν τα εργαλεία παραγωγικότητας για πολλούς ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ένα smartphone τος επιτρέπει να εκτελούν τα περισσότερα tasks με πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Ένα cloud-based software μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε είδους task που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις.

Software apps
Παράλληλα με το ίδιο το smartphone, είναι πραγματικά η εξέλιξη των εφαρμογών για κινητά που μας βοηθά να είμαστε πιο αποδοτικοί. Ενώ οι εφαρμογές σε smartphone εξακολουθούν να μην είναι πάντα εξαιρετικές για πράγματα όπως η εργασία εισαγωγής δεδομένων μεγάλου όγκου ή η σύνταξη μεγάλων επιχειρηματικών αναφορών, είναι ιδανικές για την επιτάχυνση άλλων βασικών tasks. Οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να συμπυκνώσετε πολλά κουραστικά καθήκοντα που βασίζονται σε desktops ή laptops σε λίγα λεπτά και όχι σε ώρες εργασίας. Κι όχι μόνο αυτό αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε σχεδόν κάθε είδους task, που μπορεί να σχετίζεται με την λογιστική, τον προϋπολογισμό, την παρακολούθηση δαπανών ή ακόμη και την υποβολή φόρων. Ο καλύτερος οδηγός εφαρμογών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσφέρει πληθώρα επιλογών για την αύξηση της παραγωγικότητας στην κινητή σας συσκευή.

smartphone

Smartphone λύσεις
Το smartphone είναι μια εξαιρετική λύση εάν ασχολείστε με την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών σε φυσική τοποθεσία. Για παράδειγμα, τα αναδυόμενα καταστήματα (pop-up shops) ή οι πάγκοι της αγοράς είναι ένας πραγματικά πρακτικός τρόπος προσαρμογής της επιχείρησής σας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Εάν έχετε smartphone, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε πληρωμές με κάρτα, κάτι που μπορεί να ανοίξει την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς διαφορετικό και νέο δίκτυο πελατών.

Πληρωμές μέσω κινητού
Οι αναγνώστες επεξεργασίας καρτών για κινητές συσκευές είναι ευρέως διαθέσιμοι ενώ πλέον είναι πολύ προσιτοί αλλά και βολικοί τρόποι επεξεργασίας πληρωμών. Εάν έχετε smartphone ή tablet, μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε, μαζί με μια υποστηρικτική εφαρμογή και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών για κινητά, για να λαμβάνετε όλα τα είδη πληρωμών με κάρτα. Οι επιλογές όσον αφορά την τιμή στις επιλογές που διατίθενται στην αγορά είναι ανταγωνιστικές και ποικίλουν ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε πληρωμές με εφαρμογές όπως τα Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

smartphone-πληρωμές

Ασφάλεια cloud
Χάρη στο γεγονός ότι πολλές software υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις βασίζονται πλέον στο cloud, συχνά υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία για τα δεδομένα που πραγματικά αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Έτσι, με τα περισσότερα πολύτιμα δεδομένα να αποθηκεύονται στο cloud, η απώλεια ή το σπάσιμο του smartphone σας μπορεί να μην είναι έχει τόσο καταστροφικές ή ανεπανόρθωτες συνέπειες όσο νομίζετε.

Ένα άλλο μπόνους με cloud-based software πακέτα είναι ότι η έκδοση της εφαρμογής συνήθως λειτουργεί απρόσκοπτα με οποιεσδήποτε εκδόσεις desktops που ελέγχονται μέσω ενός πίνακα ελέγχου στον web browser. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε με ό,τι κάνετε είτε εργάζεστε σε κάτι χρησιμοποιώντας κινητά μέσα είτε πίσω στη βάση μιας δικτυωμένης συσκευής.

Επιχειρηματική ελευθερία
Δεν θα χρειαστείτε καν ένα φυσικό γραφείο, το οποίο σε τόσο αβέβαιους καιρούς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορεί να σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τα γενικά έξοδά σας και να τρέχετε πράγματα σε πολύ πιο λιτή βάση. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε πτυχή της επιχείρησης, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να δημιουργήσετε περισσότερες επιχειρήσεις.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα δεδομένα σας. Ένα smartphone μπορεί εύκολα να κλαπεί, να μην τοποθετηθεί σωστά ή να σπάσει. Επομένως, αξίζει να το λάβετε υπόψη αν πρόκειται να χειριστείτε ζωτικής σημασίας επιχειρηματικά tasks.

μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κινητά

Άλλες χρήσεις

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο όσον αφορά τη χρήση του smartphone σας για τη λειτουργία της μικρομεσαίας σας επιχείρησης είναι πως είναι επίσης ιδανικό για προσωπικά οικονομικά θέματα. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις οικονομικές σας δραστηριότητες εξίσου αποτελεσματικά με τα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Υπάρχουν ακόμη και επιλογές δωρεάν software που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα χρήματά σας χωρίς να ξοδέψετε καθόλου χρήματα.
Τέλος, εάν βρίσκεστε στη διαδικασία έναρξης μιας επιχείρησης, τότε θυμηθείτε ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό. Υπάρχουν και software επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

LIVE NEWS

Πώς να παίξετε το κρυμμένο παιχνίδι του Android 11

Η Google συνηθίζει να περιλαμβάνει τα λεγόμενα "Easter Eggs" σε κάθε νέα έκδοση Android που κυκλοφορεί. Και το Android 11 δεν αποτελεί...
00:01:49

Ring: Η νέα συσκευή της Amazon είναι ένα drone με κάμερα ασφαλείας

Η Amazon είναι έτοιμη να λανσάρει μια νέα κάμερα ασφαλείας της Ring που είναι τοποθετημένη πάνω από ένα ιπτάμενο drone.

Οι software developers ήταν πολύ παραγωγικοί κατά την διάρκεια της πανδημίας

Η παραγωγικότητα των περισσότερων ομάδων ανάπτυξης λογισμικού αυξήθηκε κατά την κρίση της πανδημίας του Covid-19, αναφέρει μια νέα έρευνα. Αλλά αν είστε...

Cisco: 25 σοβαρά ελαττώματα στο λογισμικό IOS και IOS XE

Η Cisco προειδοποίησε τους πελάτες που χρησιμοποιούν τα λογισμικά IOS και ISO XE για να εφαρμόσουν ενημερώσεις για 25 ελαττώματα ασφαλείας υψηλής...

Η νέα δυνατότητα του Microsoft Edge θα μειώσει τη χρήση μνήμης και CPU

Για να βελτιώσει τη χρήση μνήμης και CPU στον Edge, η Microsoft επεξεργάζεται μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται "Sleeping Tabs".

Microsoft: Κατάργησε 18 Azure AD apps που ελέγχονταν από Κινέζους χάκερς

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες ότι κατάργησε 18 Azure Active Directory apps από το Azure portal, τα οποία αναπτύχθηκαν και χρησιμοποιούνταν κακόβουλα από...

Ενδεχόμενες ποινές για τους CEO των Google, Facebook, και Twitter

Η Επιτροπή Εμπορίου της Γερουσίας ζήτησε από τους CEO των Google, Facebook και Twitter να παραστούν ως μάρτυρες την 1η Οκτωβρίου.

Η Εθνική Τράπεζα της Αυστραλίας σας πληρώνει για να εισβάλετε στα συστήματα της

Η Εθνική Τράπεζα της Αυστραλίας (NAB) ξεκίνησε ένα πρόγραμμα bug bounty, προσφέροντας χρήματα στους ερευνητές ασφαλείας που θα αποκαλύψουν μη γνωστές ευπάθειες...

Σφάλμα στο iOS 14 επιδιορθώθηκε από την Apple

Ένα ενοχλητικό σφάλμα, το οποίο επαναφέρει τις προεπιλεγμένες εφαρμογές μετά από την επανεκκίνηση της συσκευής στο νέο iOS 14 (14.0.1), έχει επιδιορθωθεί...

Χρήστες του Microsoft Stream: Ετοιμαστείτε για migration (ξανά)

Στο συνέδριο του Ignite 2020 IT Pro αυτήν την εβδομάδα, οι εκπρόσωποι της Microsoft ανακοίνωσαν σχέδια της εταιρείας για την ανακατασκευή της...