ΑρχικήbusinessSmartphone: Πώς μπορούν να "σώσουν" τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Smartphone: Πώς μπορούν να “σώσουν” τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις;

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με πολλές προκλήσεις, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19, που έχει επηρεάσει σημαντικά τις επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, οτιδήποτε βοηθά μία επιχείρηση να διατηρεί την παραγωγικότητάς της σε ικανοποιητικά επίπεδα είναι πάντα ένα μπόνους. Ένα από τα εργαλεία που βοηθούν τις επιχειρήσεις σε αυτή τους την απαιτητική αποστολή είναι το smartphone. Ένα smartphone με ικανοποιητικές προδιαγραφές και ικανότητα εκτέλεσης λίγων βασικών εφαρμογών, μπορεί να κάνει τη διαφορά βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραμένουν παραγωγικές και κερδοφόρες.

Ενώ τα desktops και τα laptops εξακολουθούν να αποτελούν τα εργαλεία παραγωγικότητας για πολλούς ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ένα smartphone τος επιτρέπει να εκτελούν τα περισσότερα tasks με πολύ πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Ένα cloud-based software μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε είδους task που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις.

Software apps
Παράλληλα με το ίδιο το smartphone, είναι πραγματικά η εξέλιξη των εφαρμογών για κινητά που μας βοηθά να είμαστε πιο αποδοτικοί. Ενώ οι εφαρμογές σε smartphone εξακολουθούν να μην είναι πάντα εξαιρετικές για πράγματα όπως η εργασία εισαγωγής δεδομένων μεγάλου όγκου ή η σύνταξη μεγάλων επιχειρηματικών αναφορών, είναι ιδανικές για την επιτάχυνση άλλων βασικών tasks. Οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να συμπυκνώσετε πολλά κουραστικά καθήκοντα που βασίζονται σε desktops ή laptops σε λίγα λεπτά και όχι σε ώρες εργασίας. Κι όχι μόνο αυτό αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε σχεδόν κάθε είδους task, που μπορεί να σχετίζεται με την λογιστική, τον προϋπολογισμό, την παρακολούθηση δαπανών ή ακόμη και την υποβολή φόρων. Ο καλύτερος οδηγός εφαρμογών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσφέρει πληθώρα επιλογών για την αύξηση της παραγωγικότητας στην κινητή σας συσκευή.

smartphone

Smartphone λύσεις
Το smartphone είναι μια εξαιρετική λύση εάν ασχολείστε με την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών σε φυσική τοποθεσία. Για παράδειγμα, τα αναδυόμενα καταστήματα (pop-up shops) ή οι πάγκοι της αγοράς είναι ένας πραγματικά πρακτικός τρόπος προσαρμογής της επιχείρησής σας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο. Εάν έχετε smartphone, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε πληρωμές με κάρτα, κάτι που μπορεί να ανοίξει την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς διαφορετικό και νέο δίκτυο πελατών.

Πληρωμές μέσω κινητού
Οι αναγνώστες επεξεργασίας καρτών για κινητές συσκευές είναι ευρέως διαθέσιμοι ενώ πλέον είναι πολύ προσιτοί αλλά και βολικοί τρόποι επεξεργασίας πληρωμών. Εάν έχετε smartphone ή tablet, μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιήσετε, μαζί με μια υποστηρικτική εφαρμογή και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών για κινητά, για να λαμβάνετε όλα τα είδη πληρωμών με κάρτα. Οι επιλογές όσον αφορά την τιμή στις επιλογές που διατίθενται στην αγορά είναι ανταγωνιστικές και ποικίλουν ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε πληρωμές με εφαρμογές όπως τα Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

smartphone-πληρωμές

Ασφάλεια cloud
Χάρη στο γεγονός ότι πολλές software υπηρεσίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις βασίζονται πλέον στο cloud, συχνά υπάρχουν πολύ λίγα στοιχεία για τα δεδομένα που πραγματικά αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Έτσι, με τα περισσότερα πολύτιμα δεδομένα να αποθηκεύονται στο cloud, η απώλεια ή το σπάσιμο του smartphone σας μπορεί να μην είναι έχει τόσο καταστροφικές ή ανεπανόρθωτες συνέπειες όσο νομίζετε.

Ένα άλλο μπόνους με cloud-based software πακέτα είναι ότι η έκδοση της εφαρμογής συνήθως λειτουργεί απρόσκοπτα με οποιεσδήποτε εκδόσεις desktops που ελέγχονται μέσω ενός πίνακα ελέγχου στον web browser. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε με ό,τι κάνετε είτε εργάζεστε σε κάτι χρησιμοποιώντας κινητά μέσα είτε πίσω στη βάση μιας δικτυωμένης συσκευής.

Επιχειρηματική ελευθερία
Δεν θα χρειαστείτε καν ένα φυσικό γραφείο, το οποίο σε τόσο αβέβαιους καιρούς για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορεί να σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τα γενικά έξοδά σας και να τρέχετε πράγματα σε πολύ πιο λιτή βάση. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε πτυχή της επιχείρησης, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να δημιουργήσετε περισσότερες επιχειρήσεις.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα δεδομένα σας. Ένα smartphone μπορεί εύκολα να κλαπεί, να μην τοποθετηθεί σωστά ή να σπάσει. Επομένως, αξίζει να το λάβετε υπόψη αν πρόκειται να χειριστείτε ζωτικής σημασίας επιχειρηματικά tasks.

μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κινητά

Άλλες χρήσεις

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο όσον αφορά τη χρήση του smartphone σας για τη λειτουργία της μικρομεσαίας σας επιχείρησης είναι πως είναι επίσης ιδανικό για προσωπικά οικονομικά θέματα. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις οικονομικές σας δραστηριότητες εξίσου αποτελεσματικά με τα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Υπάρχουν ακόμη και επιλογές δωρεάν software που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα χρήματά σας χωρίς να ξοδέψετε καθόλου χρήματα.
Τέλος, εάν βρίσκεστε στη διαδικασία έναρξης μιας επιχείρησης, τότε θυμηθείτε ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό. Υπάρχουν και software επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS