ΑρχικήTop PicksΟι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Εάν φοβάστε για τυχόν εισβολείς στο σπίτι σας, αυτές οι κάμερες ασφαλείας μπορούν να μεταδώσουν live βίντεο απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Αυτές είναι οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για το σπίτι σας, από έξυπνα κουδούνια έως μοντέλα που λειτουργούν καλά με τις φωνητικές εντολές Alexa, Google Assistant και Siri, και όχι μόνο.

Arlo Pro 3

καλύτερες κάμερες ασφαλείας
Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Η επαναφορτιζόμενη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κάμερα ασφαλείας Arlo Pro 3, διαθέτει πολλές δυνατότητες που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα συστήματα. Είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί, και η εφαρμογή είναι απλή.

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά όπως «νυχτερινή όραση», αμφίδρομο ήχο, εντοπισμό κίνησης και ειδοποιήσεις, έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, όπως ενσωματωμένες σειρήνες. Προσφέρει επίσης προηγμένες ειδοποιήσεις όπως ανίχνευση προσώπων, ζώων, οχημάτων και πακέτων.

Με $500, ένα πακέτο με 2 από αυτά, μαζί με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, δεν είναι φθηνό, αλλά το Arlo Pro 3 είναι ένα γερό προϊόν που λειτουργεί καλά και αξίζει αναμφισβήτητα μια θέση στη λίστα με τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας.

Wyze Cam

Το $20 Wyze Cam δεν είναι μόνο μια καλή κάμερα παρακολούθησης χαμηλού κόστους, αλλά μια υπέροχη κάμερα.

Διαθέτει ζωντανή μετάδοση HD, ειδοποιήσεις κίνησης, νυχτερινή όραση, μια αξιοπρεπή εφαρμογή και, πάνω απ’ όλα, 14 ημέρες δωρεάν αποθήκευσης cloud με βάση την κίνηση. Η κάμερα Wyze διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη κάρτα microSD εάν θέλετε τοπική αποθήκευση βίντεο αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στο cloud.

Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Λειτουργεί επίσης με φωνητικές εντολές Alexa και διαθέτει ζώνες ανίχνευσης κίνησης, δυνατότητα ακρόασης και ειδοποίησης για ειδικές συχνότητες, όπως συναγερμούς καπνού.

Μπορείτε να παρακολουθείτε πολλές κάμερες στην εφαρμογή, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική ασύρματη κάμερα ασφαλείας για τη ρύθμιση ενός οικιακού συστήματος.

Arlo Video Doorbell

To Arlo δεν ανήκει απλά στις καλύτερες κάμερες ασφαλείας, αλλά στις έξυπνες κάμερες. Το $150 Arlo Video Doorbell δεν είναι και τόσο φθηνό, είναι όμως σίγουρα πιο προσιτό από τα περισσότερα έξυπνα κουδούνια πόρτας.

Ως κάμερα κουδουνιού, έχει σχεδιαστεί για να είναι εξωτερικού χώρου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καιρικά φαινόμενα. Παρόμοια με την εξωτερική κάμερα ασφαλείας Arlo Pro 3, το Arlo Video Doorbell διαθέτει λειτουργίες όπως αμφίδρομο ήχο, ζώνες κίνησης και ενσωματωμένη σειρήνα.

καλύτερες κάμερες ασφαλείας
Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Διαθέτει επίσης ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα συνδρομής cloud storage, ξεκινώντας από $3 ανά μήνα. Εάν πληρώνετε για αποθήκευση στο cloud, έχετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες όπως προσαρμογή για άτομα, ζώα, οχήματα και ανίχνευση πακέτων.

Nest Cam IQ Indoor

Η κάμερα εσωτερικού χώρου Nest Cam IQ των $299 έχει εξίσου έξυπνες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, με το ηχείο Nest Hello. Διαθέτει επίσης ζωντανή μετάδοση HD όπως οι παραπάνω κάμερες ασφαλείας, ειδοποιήσεις κίνησης, ειδοποιήσεις προσώπων και πρόσβαση στην επιλογή υπηρεσίας Nest Aware.

Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Ξεκινώντας από $5 τον μήνα, μια συνδρομή Nest Aware προσφέρει προηγμένες δυνατότητες όπως η αναγνώριση προσώπου. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με φίλους και συγγενείς, και θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος από αυτούς βρίσκεται στην πόρτα.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ηχείο Βοηθού Google. Έτσι, όπως το Google Home και άλλα έξυπνα ηχεία και οθόνες με δυνατότητα Βοηθού Google, το Nest Cam IQ Indoor ανταποκρίνεται στη φράση αφύπνισης, «OK / Γεια Google».

Indoor-outdoor Logitech Circle 2

Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας για να προστατεύσετε το σπίτι σας!

Το $180 εσωτερικού-εξωτερικού χώρου Logitech Circle 2 είναι μία από τις λίγες κάμερες ασφαλείας στο σπίτι που λειτουργεί με την έξυπνη οικιακή πλατφόρμα HomeKit, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε εντολές Siri από το έξυπνο ηχείο HomePod. Λειτουργεί επίσης με την Alexa και τον Βοηθό Google, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες του βοηθού φωνής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS