ΑρχικήinetΔωρεάν η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Google One

Δωρεάν η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Google One

Η υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας τηλεφώνου του Google One, πρόκειται να κυκλοφορήσει δωρεάν για όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμη, δήλωσε η εταιρεία. Αρχικά η υπηρεσία θα είναι κυκλοφορήσει για συσκευές Android και αργότερα θα κυκλοφορήσει και για iOS.

Google One

Επιπλέον, όπως πληροφορήθηκε το XDA Developers, η Google θα αναπτύξει και ένα εργαλείο διαχείρισης καταστήματος που θα ελευθερώσει χώρο αποθήκευσης και θα διαχειρίζεται αρχεία. Το νέο εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να καταργούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλα συνημμένα που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive.

Οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Google One, έχουν ήδη πάρει μία γεύση της υπηρεσίας αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από τον Σεπτέμβριο του 2019. Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις επαφές, τα συμβάντα ημερολογίου, τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους μέσω Google.

Ακούγεται σίγουρα ως μία πολύ καλή προσφορά εκ μέρους της Google, ωστόσο υπάρχει μία «παγίδα». Κάθε χρήστης Google λαμβάνει δωρεάν 15 GB, όμως τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου θα υπολογίζονται στον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο του. Μια άλλη επιλογή είναι να προτιμήσετε ένα πρόγραμμα Google One.

Το Google One σάς επιτρέπει να μοιράζεστε έναν λογαριασμό με πέντε διαφορετικά άτομα. Οπότε σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας τον αποθηκευτικό χώρο των 100 GB, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με μέλη της οικογένειάς σας. Το πρόγραμμα συνδρομής 100 GB αποθήκευσης είναι διαθέσιμο για 1,99 $. Τα πακέτα συνδρομής συνοδεύονται επίσης από τα οφέλη των ανταμοιβών του Google Store και του Google Play Credits.

Αναμένεται ότι η Google θα προσφέρει επίσης premium δυνατότητες επεξεργασίας στο Google Photos σε νέες συνδρομές. Ωστόσο, η premium δυνατότητα επεξεργασίας δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS