ΑρχικήTop PicksΤα 5 καλύτερα offline παιχνίδια για Android smartphone

Τα 5 καλύτερα offline παιχνίδια για Android smartphone

Το να παίζετε PUBG στο κινητό σας μπορεί να είναι δύσκολο όταν ταξιδεύετε, όμως μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα καλύτερα offline παιχνίδια για Android. Είναι μία καλή λύση για όσους μπορεί να μην έχουν ίντερνετ, και είναι εντελώς δωρεάν.

  • Crowd City
offline παιχνίδια Android
Τα 5 καλύτερα offline παιχνίδια για Android smartphone

Είδος: Arcade

Μέγεθος: 175 MB

Δεν υπάρχουν πολλά δωρεάν offline παιχνίδια για Android που να είναι τόσο εθιστικά όσο το Crowd City. Μόλις αρχίσετε να το παίζετε, δε θα μπορείτε να σταματήσετε.

Το παιχνίδι του Crowd City είναι πολύ απλό: σας δίνεται ο έλεγχος ενός τυχαίου χαρακτήρα που μπορείτε να ονομάσετε, και κάθε άλλο άτομο που θα αγγίξετε μετατρέπεται σε έναν κλώνο, ίδιο με εσάς. Για να κερδίσετε κάθε γύρο, θα πρέπει να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους κλώνους.

Είναι ένα παιχνίδι εκτός σύνδεσης, με έναν παίκτη, αλλά θα αγωνιστείτε εναντίον πολλών αντιπάλων που ελέγχονται από τεχνολογία AI για να μετατρέψετε το πλήθος σε κλώνους. Το καλύτερο μέρος του Crowd City είναι όταν το πλήθος σας γίνεται τόσο μεγάλο που μπορεί να μετατρέψει και άλλους παίκτες AI σε κλώνους σας.

  • Rayman Adventures

Είδος: Platformer

Μέγεθος: 534 MB

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα παιχνίδι ποιότητας κονσόλας σε Android smartphone, τότε δεν μπορείτε να χάσετε το offline Rayman Adventures. Βασίζεται στο πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι Rayman Legends που διατίθεται σε υπολογιστή και κονσόλες.

Υπάρχουν δύο πρωταγωνιστές για να διαλέξετε, και όταν το κάνετε, το παιχνίδι σας επιτρέπει να χαλαρώσετε σε έναν όμορφα αναπτυγμένο κόσμο γεμάτο θησαυρούς, μυστικές τοποθεσίες.

Το παιχνίδι διαθέτει επίσης επίπεδα κυνηγιού, όπου ένα τεράστιο αφεντικό θα σας κυνηγήσει και η μόνη σας επιλογή είναι να ξεφύγετε.

  • Ludo King

Είδος: Επιτραπέζιο παιχνίδι

Μέγεθος: 107 MB

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι διασκεδαστικά για όλη την οικογένεια, αλλά στην εποχή των ψηφιακών παιχνιδιών, δεν είναι τόσο δημοφιλή. Ωστόσο, ένα διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι Ινδικής καταγωγής, γνωστό ως Ludo, έχει ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι απλός: έχετε τέσσερα πιόνια, από τέσσερα διαφορετικά χρώματα και θα πρέπει να κάνετε καθένα από αυτά να κάνουν έναν πλήρη κύκλο γύρω από το ταμπλό. Οι παίκτες ρίχνουν τα ζάρια για να έχουν τον αριθμό των βημάτων που μπορούν να κάνουν.

Εάν αυτό ακούγεται μπερδεμένο, μην ανησυχείτε, το παιχνίδι συνοδεύεται από την ενότητα «Κανόνες», που μπορείτε να βρείτε στο μενού ρυθμίσεων. Το Ludo είναι από τα καλύτερα offline παιχνίδια, ένα ανταγωνιστικό επιτραπέζιο παιχνίδι και δεν μπορεί να παιχτεί μόνο του.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας και στη «ρίψη ζαριών» εναντίον της CPU. Το Ludo υποστηρίζει επίσης λειτουργία multiplayer έως και 4 παικτών και είναι πιθανώς ένα από τα λίγα παιχνίδια στο Play Store που προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα.

  • Crossy Road

Είδος: Arcade

Μέγεθος: 160 MB

Το Crossy Road ανήκει και αυτό στα καλύτερα offline παιχνίδια και βρίσκεται στο Google Play Store εδώ και αρκετό καιρό, και για καλό λόγο. Σε αυτό το παιχνίδι παίζετε ως κοτόπουλο και ο στόχος σας είναι να διασχίσετε το δρόμο, και να περάσετε τα τρένα και τα ποτάμια.

Ο παίκτης πρέπει να μετακινήσει το κοτόπουλο σε διαφορετικές κατευθύνσεις απλώς πατώντας την οθόνη. Να είστε προσεκτικοί, καθώς η αυξημένη κυκλοφορία και τα τρένα που κινούνται γρήγορα μπορεί να φέρουν τον θάνατο σας. Το παιχνίδι δεν έχει πραγματικό χρονικό όριο, αλλά υπάρχει ένας αετός που κρύβεται πάντα πάνω από το έδαφος, και είστε το επόμενο θήραμά του.

Το Crossy road διαθέτει γραφικά εμπνευσμένα από το Minecraft, με δέντρα, αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα που έχουν διαμορφωθεί σε ένα κυβικό σχεδιασμό.

  • Alto’s Odyssey
Τα 5 καλύτερα offline παιχνίδια για Android smartphone

Είδος: Platformer

Μέγεθος: 72 MB

Το Alto’s Odyssey διαθέτει μια υπέροχα κατασκευασμένη εμπειρία εκμάθησης και ανάπτυξης, ενώ σας βάζει στη θέση του Alto, ενός σιωπηλού σκιέρ της ερήμου που μπορεί να κάνει backflip όλη την ημέρα.Ολόκληρο το παιχνίδι διαθέτει μια ατελείωτη έρημο που αποτελείται από συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή σε αυτό το offline παιχνίδι Android, θα βρεθείτε σε έναν πανέμορφο κόσμο συνοδευόμενο από ένα χαλαρωτικό soundtrack και ευχάριστα γραφικά, και θα καταλάβετε γιατί ανήκει στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια.

Το βασικό παιχνίδι του Alto’s Odyssey περιστρέφεται γύρω από το άλμα, την εκτέλεση backflips και την ολίσθηση σε σχοινιά, για τη συλλογή νομισμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αναβαθμίσεις.

Υπάρχουν πολλά άλλα offline παιχνίδια, όπως τα Dead Rain 2, Dawn Break, Mortal Kombat, Arcane Quest Legends, Amaze, Dead Effect 2, Endless Nightmare, Demolition Derby, Arcane Quest Legends, Dead Trigger, Truck Simulator, R.I.P, Dragon Hills 2 που μπορείτε να απολαύσετε στο Android smartphone σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS