ΑρχικήHow ToTips: Πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Alexa!

Tips: Πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Alexa!

Ποιες είναι οι συσκευές που μπορεί να αντικαταστήσει ένα έξυπνο ηχείο; Φτιάξαμε την παρακάτω λίστα με συσκευές/πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον, καθώς έχετε ένα έξυπνο ηχείο, οπότε δείτε παρακάτω πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Alexa σας!

Alexa

1. Συσκευές πολυμέσων για γενικές πληροφορίες

Αν θέλετε να μάθετε πώς είναι ο καιρός σήμερα ή ποια είναι τα νέα της ημέρας, απλά ρωτήστε την Alexa.

2. Δεν έχετε το τηλέφωνό σας κοντά σας; Κανένα πρόβλημα

Έκπληξη! Η Alexa μπορεί να επικοινωνήσει και με άλλες Alexa! Μπορείτε να επικοινωνήσετε και με άλλες συσκευές Alexa στο σπίτι σας ή ακόμη και σε σπίτια φίλων που σας έδωσαν την άδεια εκ των προτέρων. Οπότε αν απλά θέλετε να ρωτήσετε κάτι έναν φίλο σας αλλά δεν έχετε κοντά σας το τηλέφωνο, κάντε το μέσω της Alexa. Εάν έχετε ένα Echo Show μπορείτε να πραγματοποιήσετε και βιντεοκλήσεις.

3. Ένα σύστημα ήχου

Όχι μόνο το έξυπνο ηχείο σας είναι ηχείο, αλλά μπορεί επίσης να συνδεθεί με ραδιόφωνο AM / FM και σε οποιαδήποτε υπηρεσία streaming επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ηχείο σας για να συνδεθείτε με άλλα ηχεία που βρίσκονται εντός του σπιτιού.

4. Καθαροί τοίχοι

Θέλετε να μάθετε την ώρα; Δεν έχετε ρολόι; Δεν είστε σίγουροι πού να γυρίσετε να κοιτάξετε; Είναι εύκολο, απλώς ρωτήστε την Alexa. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες. Εάν έχετε ένα Echo Show, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ρολογιού σας.

5. Νιώθετε λίγο μοναξιά;

Η Alexa φυσικά δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη παρουσία όμως μπορεί να σας πει ιστορίες, καθώς και ενδιαφέροντα ανέκδοτα και γεγονότα.

6. Ψωνίστε εύκολα στο διαδίκτυο χωρίς υπολογιστή

Όπως είναι λογικό, είναι εύκολο να παραγγείλετε το οτιδήποτε από την Amazon με μια απλή προτροπή στην Alexa. Εάν έχετε ένα Echo Auto, μπορείτε ακόμη και να πείτε στην Alexa να πληρώσει την βενζίνη σας στα βενζινάδικα Exxon and Mobile στις ΗΠΑ. Πραγματικά αν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου!

7. Κάντε ένα διάλλειμα από το Google

Η Google είναι η πρώτη επιλογή όλων μας όταν δεν γνωρίζουμε μια απάντηση. Όμως πλέον μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας και στην Alexa η οποία θα κάνει για εσάς την αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα σας δώσει την απάντηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί φυσικά να αντικαταστήσει τελειώς όλα τα παραπάνω, αλλά είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση που σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε (ειδικά αν η συσκευή βρίσκεται κοντά σας).

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS