ΑρχικήsecurityΠαραβίαση ασφαλείας στην Kylie Cosmetics εκθέτει δεδομένα πελατών

Παραβίαση ασφαλείας στην Kylie Cosmetics εκθέτει δεδομένα πελατών

Όπως ανακοίνωσε η Kylie Cosmetics, μία παραβίαση ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της, την Shopify, ενδέχεται να επηρεάζει τους πελάτες της.

Kylie Jenner

Η Shopify ανακοίνωσε την Τρίτη, ότι τα δεδομένα πελατών της ήταν πιθανό να εκτεθούν μετά από την προσπάθεια δύο υπαλλήλων της να κλέψουν αρχεία συναλλαγών.

Η Kylie Cosmetics έστειλε ένα ενημερωτικό email στους πελάτες της σχετικά με την παραβίαση, στο οποίο ανέφερε: «Η Shopify μας ενημέρωσε ότι αυτό το περιστατικό επηρέασε ονόματα, διευθύνσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παραγγελίες προϊόντων και τα τέσσερα τελευταία ψηφία της πιστωτικής κάρτας των πελατών μας».

Ωστόσο, τα πλήρη στοιχεία πληρωμής δεν παραβιάστηκαν.

 «Η Shopify κοινοποίησε ότι η Kylie Cosmetics δεν είναι η μόνη εταιρεία που επηρεάστηκε από αυτό το περιστατικό, οπότε ενδέχεται να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κι από άλλες εταιρείες με τις οποίες έχετε πραγματοποιήσει αγορές μέσω διαδικτύου», προσθέτει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Shopify τερμάτισε την πρόσβαση στο δίκτυο για τους υπαλλήλους που εμπλέκονταν στο περιστατικό, οι οποίοι ανήκαν μάλιστα στην ομάδα υποστήριξης.

Η Shopify συνεργάζεται τώρα με το FBI και άλλους διεθνείς οργανισμούς για να ερευνήσει περαιτέρω το συμβάν.

Η Kylie Jenner ξεκίνησε την εταιρεία καλλυντικών της με την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά κραγιόν της, επεκτεινόμενη τελικά σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων μακιγιάζ. Η σειρά έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους θαυμαστές της και περιλαμβάνει διάφορα προϊόντα που έχουν πάρει το όνομά τους από τα μέλη της οικογένειας της Kylie Jenner.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS