ΑρχικήinetΗ Apple στέλνει προσκλήσεις για το "iPhone 12 event" στις 13 Οκτωβρίου

Η Apple στέλνει προσκλήσεις για το “iPhone 12 event” στις 13 Οκτωβρίου

Φαίνεται πως η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 12 στις 13 Οκτωβρίου. Η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις για το ψηφιακό συμβάν την Τρίτη, λέγοντας την φράση “Hi, Speed.” Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 π.μ. PT.

apple iPhone 12

Η Αpple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερα μοντέλα iPhone 12. Οι τρέχουσες φήμες δείχνουν ότι θα είναι ένα iPhone 12 Mini, το iPhone 12, το iPhοne 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max. Τα τηλέφωνα θα διαφέρουν σε τιμή, μέγεθος οθόνης και λειτουργικότητα, με τη γραμμή Pro να διαθέτει προηγμένη ρύθμιση κάμερας.

Η φράση “Hi, Speed.” είναι πιθανώς μια ένδειξη ότι θα κυκλοφορήσει ένα iPhοne 5G. Οι τρέχουσες φήμες δείχνουν ότι και τα τέσσερα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με συνδεσιμότητα 5G, σηματοδοτώντας τα πρώτα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει η Αpple με τη δυνατότητα σύνδεσης στο γρηγορότερο ασύρματο δίκτυο.

Εκτός από τα νέα μοντέλα iPhone, οι φήμες και οι εικασίες είναι πολλές σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε. Οι αναφορές – δεν βρίσκονται στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες – σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα της Αpple, όπως ένα νέο Αpple TV, ακουστικά AirPods Studio, ένα ενημερωμένο έξυπνο ηχείο HomePod, AirTags για την παρακολούθηση αντικειμένων και τα πρώτα Macs που λειτουργούν με Apple Silicon θα μπορούσαν να είναι μερικά από τα αυτά που θα κυκλοφορήσουν.

Η Apple ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα Apple Watch και δύο iPad τον Σεπτέμβριο.

Η Apple έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής δύο ψηφιακές εκδηλώσεις για το 2020 – και οι δύο είχαν πολύ καλή ανταπόκριση από το κοινό. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε για τις σχετικές λεπτομέρειες από την εκδήλωση της Αpple μετά τη λήξη της.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS