ΑρχικήReviewsΤα νέα iPad Pro της Apple με σύνδεση 5G, A14X τσιπ και...

Τα νέα iPad Pro της Apple με σύνδεση 5G, A14X τσιπ και Mini-LED οθόνη!

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro με το Α14Χ τσιπ, σύνδεση 5G, και οθόνη Mini-LED στο πρώτο μισό του 2021! Η πηγή των πληροφορίων είναι ο Twitter λογαριασμός «L0vetodream», ο οποίος έχει δημοσιεύσει έγκυρες πληροφορίες και στο παρελθόν.

Apple
Τα νέα iPad Pro της Apple με σύνδεση 5G, A14X τσιπ και Mini-LED οθόνη!

Ο L0vetodream είχε αποκαλύψει, πριν από όλους, πληροφορίες για το νέο iPhone SE της Apple, οι οποίες εν τέλει βγήκαν αληθινές.

Η διαρροή υποστηρίζει ότι τα νέα iPad Pro της Apple θα είναι εξοπλισμένα με το Snapdragon X55 modem της Qualcomm. To Snapdragon X55 υποστηρίζει και mmWave και sub-6GHz. To mmWave είναι ένα σύνολο 5G συχνοτήτων, που υπόσχεται πολύ γρήγορες ταχύτητες σε μικρές αποστάσεις, ειδικά σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές. Σε σχέση με αυτό, το sub-6GHz 5G είναι σχετικά πιο αργό, αλλά τα σήματα ταξιδεύουν σε μεγαλύτερες αποστάσεις, εξυπηρετώντας πιο αποτελεσματικά τα προάστια και τις επαρχιακές περιοχές.

Το modem X55 αναμένεται να ενσωματωθεί και στα νέα μοντέλα iPhone της Apple, iPhone 12, ενώ λέγεται ότι παράλληλα αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία με βάση το 5G, για τις μελλοντικές συσκευές.

Τα νέα iPad Pro της Apple με σύνδεση 5G, A14X τσιπ και Mini-LED οθόνη!
Τα νέα iPad Pro της Apple με σύνδεση 5G, A14X τσιπ και Mini-LED οθόνη!

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες πηγές να κάνουν λόγο για ένα μοντέλο «Late 2020», ως αναβάθμιση του iPad Pro, συμπεριλαμβανομένων των Chi Kuo και Jon Prosser. Πλέον, από ότι δείχνουν πολλές αναφορές, τα νέα μοντέλα της Apple με Α14Χ/5G/Mini-LED είναι πιο πιθανόν να κυκλοφορήσουν το 2021. Βέβαια, αυτό είναι πιο λογικό, δεδομένου του ότι η Apple αναβάθμισε το iPad Pro μόλις τον φετινό Μάρτιο, και παρόλο που ήταν μια σχετικά μικρή αναβάθμιση, μια επιπλέον έκδοση στον ίδιο χρόνο θα ήταν πολύ σύντομη.

Στη λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά των τελευταίων iPad Pro βρίσκεται και το Α12Z Bionic τσιπ, το οποίο είναι παρόμοιο με το Α12Χ, μια Ultra-Wide κάμερα με δυνατότητα 0.5x zoom, ένας σαρωτής LiDAR για βελτιωμένη και επαυξημένη πραγματικότητα, και καλύτερου ήχου μικρόφωνα.

Μένει μόνο να περιμένουμε για μια ανακοίνωση της Apple, ώστε να επαληθεύσουμε τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS