Πέμπτη, 28 Μαΐου, 21:45
Αρχική inet Σύγκριση του νέου iPad Pro 12.9” και Magic Keyboard με το iPad...

Σύγκριση του νέου iPad Pro 12.9” και Magic Keyboard με το iPad Pro 2018

Έχουν ήδη ειπωθεί πολλά για το νέο iPad Pro και το Magic Keyboard της Apple. Ωστόσο, έπρεπε να δοκιμάσουμε τον νέο αυτόν συνδυασμό μόλις έγινε διαθέσιμος.

Ξεκινήσαμε κάνοντας την γνωστή σύγκριση ανάμεσα στο νέο και το παλιό. Το νέο iPad Pro 12.9 είναι αρκετά μεγαλύτερο από το μοντέλο του 2018 με την οθόνη των 11 ιντσών. Η διαφορά στα πληκτρολόγια είναι επίσης αισθητή. Θα περάσουμε στις μηχανικές διαφορές σε ένα λεπτό, αλλά μόνο η καθαρή διαφορά μεγέθους θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πόσο ωραίο είναι να πληκτρολογείτε στο Magic Keyboard με το iPad Pro 12,9 ”.

Το Magic Keyboard διαθέτει πλήκτρα scissor-switch με διαδρομή απόστασης 1 mm, οπότε η πληκτρολόγηση σε αυτά είναι γρήγορη και εύκολη. Πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο πληκτρολόγιο που συνοδεύει το MacBook Air. Μια άλλη ωραία πινελιά είναι ο τρόπος με τον οποίο ο οπίσθιος φωτισμός προσαρμόζεται αυτόματα με βάση το φως περιβάλλοντος (μπορείτε να το τροποποιήσετε στις ρυθμίσεις του iPad Pro σας).

Η κατασκευή του Magic Keyboard είναι αρκετά στιβαρή. Δεν θα μπορέσετε να κλείσετε κατά λάθος το iPad σας (κάτι που συνέβαινε περιστασιακά με το Smart Keyboard Folio). Οι μαγνήτες είναι επίσης εξαιρετικά δυνατοί, επομένως δεν χωρίζεται εύκολα το iPad Pro από το πληκτρολόγιο όταν προσαρμόζετε τη γωνία θέασης.

ipad pro

Από άποψη πάχους, το Magic Keyboard και το Smart Keyboard Folio είναι πρακτικά πανομοιότυπα. Η Apple κατάφερε να χωρέσει ένα τόσο συμπαγές πληκτρολόγιο σε έναν αρκετά μικρό χώρο.

Είναι λοιπόν το Magic Keyboard η τέλεια μηχανή δακτυλογράφησης;

Τα πλήκτρα scissor-switch είναι ένα τεράστιο άλμα σε σχέση με τα chiclets μεμβράνης του Smart Keyboard Folio. Το ενσωματωμένο trackpad, ενώ αμφισβητείται ακόμη και στην τελευταία έκδοση του iPadOS, επιλύει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που βλέπουμε με τις περιπτώσεις πληκτρολόγησης στα tablets.

Το μεγαλύτερο ελάττωμα με αυτήν την τελευταία έκδοση, ωστόσο, είναι παραδόξως το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου πλεονεκτήματος του Magic Keyboard, δηλαδή του μεγέθους του.

Η στήριξη που σας επιτρέπει να έχετε την τέλεια γωνία προβολής για το iPad σας δεν αναδιπλώνεται όπως το Smart Keyboard Folio. Εάν σας αρέσει και χρησιμοποιείτε το iPad Pro σας για ανάγνωση, θα βρεθείτε σε θέση να αφήνετε συχνά το πληκτρολόγιο πίσω καθώς ανοίγετε το tablet, για να διαβάσετε χωρίς επιβάρυνση.

Σε γενικές γραμμές η Apple τα κατάφερε καλά αυτή τη φορά και είμαστε βέβαιοι ότι θα αφήσει ικανοποιημένους τους καταναλωτές που την προτιμούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Οι αναβαθμίσεις και τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 2004!

Από σήμερα ξεκίνησε η κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10, γνωστή ως "Windows 10 2004" ή "Windows 10 May 2020",...

Ποιες είναι οι αγαπημένες γλώσσες προγραμματισμού για το 2020;

Το Stack Overflow, ένα από τα μεγαλύτερα sites για programming Q&A, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από το Developer...

Η γερμανική κυβέρνηση προτρέπει τους χρήστες του iOS να διορθώσουν τα κρίσιμα ελαττώματα της εφαρμογής Mail

Η γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προέτρεψε σήμερα τους χρήστες iOS να εγκαταστήσουν αμέσως τις ενημερώσεις ασφαλείας iOS και iPadOS που...

Instagram: Ενίσχυση εισοδήματος δημιουργών με διαφημίσεις στο IGTV

To Instagram φέρνει διαφημίσεις και στο IGTV, με το 55% των εσόδων να διατίθεται στους δημιουργούς. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την...

Τα Windows 10 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Windows 10, έκδοση 2004 συνοδεύονται από υποστήριξη Wi-Fi 6 και WPA3 για gigabit ταχύτητες και καλύτερη απόδοση,...

Το CoreOS Container Linux της Red Hat φτάνει στο τέλος του

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Benjamin Gilbert, τεχνικό του Fedora CoreOS, η υποστήριξη του CoreOS Container Linux,...

Ο Donald Trump απειλεί να κλείσει τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε σε ένα πρόσφατο tweet του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, σκοπεύει να αλλάξει τον...

Αγωγή στη Google για τις πρακτικές παρακολούθησης χρηστών

Η Google δέχτηκε μια αγωγή από τον γενικό εισαγγελέα της Αριζόνα, Mark Brnovich, σχετικά με τις πρακτικές...

Michigan State University: Δέχτηκε ransomware επίθεση!

Οι hackers που βρίσκονται πίσω από το NetWalker ransomware, γνωστό και ως Mailto, ανακοίνωσαν ότι έχουν μολύνει...

Linux Kodachi: Κυκλοφόρησε η έκδοση v7.0 με πολλές νέες εφαρμογές

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Linux Kodachi. Αν και δεν είναι αρκετά γνωστό, το λειτουργικό αυτό...