Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!
infosec

Απαγορεύστε στις εφαρμογές να παρακολουθούν το smartphone σας μέσα από απλά βήματα!

Εκατοντάδες εφαρμογές μπορούν να σας παρακολουθούν και να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες με τους διαφημιστές και τους λιανοπωλητές. Υπάρχει όμως τρόπος...
Read More
infosec

Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Την έναρξη λειτουργίας γραφείου του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...
Read More
infosec

Bethesda: Εκτέθηκαν προσωπικά στοιχεία που υπήρχαν στα αιτήματα υποστήριξης

Αφού ζήτησαν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους στην Fallout 76 στα αιτήματα υποστήριξης (support tickets), η Bethesda Software LLC...
Read More
infosec

Φαίνεται ότι AI bots μπορούν να παραβιάσουν εύκολα τα CAPTCHA

Εάν είστε ένας από  τους ανθρώπους που μισούν τη διαδικασία να διαλέγουν αυτοκίνητα, πινακίδες δρόμου και άλλα αντικείμενα σε πλέγματα...
Read More
infosec

Safari: USB security sticks υποστηρίζει πλέον ο περιηγητής της Apple

Η τελευταία έκδοση του Apple Safari υποστηρίζει το WebAuthentication (WebAuthn) API, το οποίο επιτρέπει στους κατόχους του να κάνουν login...
Read More
Latest Posts

Amazon: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Drop In και τα Announcements στα Fire HD tablets

Η Amazon έχει βελτιστοποιήσει το Echo hardware της τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσει μια ισχυρή έξυπνη εμπειρία για το σπίτι. Ορισμένες από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις hardware έρχονται μέσω του Echo Show και Echo Spot. Είναι οι πρώτες συσκευές Echo που περιλαμβάνουν οθόνες και βιντεοκάμερες καθιστώντας τις τέλειες για οπτικές ανακοινώσεις και βιντεοκλήσεις.

Amazon

Τα tablet έχουν επίσης οθόνες και βιντεοκάμερες και μερικές από αυτές τις λειτουργίες θα εμπεριέχονται στη σειρά Fire tablet της Amazon μέσω ενημερώσεων λογισμικού. Ωστόσο, τα νέα χαρακτηριστικά δεν θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα Amazon Fire tablets. Αυτή τη στιγμή, η Amazon προσθέτει τη λειτουργικότητα μόνο στα tablets Fire HD 8 (2017 και 2018) και Fire HD 10.

Οι λειτουργίες Drop In και Announcements είναι σχεδόν ίδιες με αυτές που συναντάμε στο Echo Show και Echo Spot. Η πρώτη σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις με άλλα Echo και συμβατά Alexa tablets, ενώ η δεύτερη σας επιτρέπει να κάνετε αναμετάδοση σε όλες τις άλλες συσκευές Alexa που διαθέτετε. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι δυνατότητες δεν ενεργοποιούνται από προεπιλογή.

Πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε:

  • Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες Drop In  και Announcement στο Kindle Fire HD, θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις. Μεταβείτε στο Settings στο drop-down μενού και επιλέξτε «Alexa». Ενεργοποιήστε τα Alexa και Hands-Free Mode. Εναλλάξτε το «Communications»σε Calling και Messaging.
  • Στη συνέχεια, θα θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Drop In, επιλέγοντας το On (Ενεργοποίηση). Επιλέξτε το «My Household» για να επιτρέψετε σε άλλες συσκευές στον ίδιο λογαριασμό να έχουν πρόσβαση στο Drop In ή ακόμα και σε άλλες επαφές.
  • Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τα «Announcements». Απλώς μεταβείτε στο Announcements slider.
  • Αφού έχετε ρυθμίσει τα πάντα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Show Mode για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες. Μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: Το πιο εύκολο είναι απλά να πείτε «Alexa, πήγαινε στο Show Mode.» Αν αυτό δεν είναι βολικό, μπορείτε επίσης να το ενεργοποιήσετε από την οθόνη του Fire tablet σας μεταβαίνοντας στο Show Mode slider.
Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *