ΑρχικήReviewsiPhone SE (2020): Το πιο οικονομικό και value for money smartphone

iPhone SE (2020): Το πιο οικονομικό και value for money smartphone

iPhone SE (2020): Το πιο οικονομικό και value for money smartphone- Το νέο iPhone SE της Apple έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και έχει κερδίσει θετικές κριτικές. Οι καταναλωτές σχολιάζουν «είναι ό,τι χρειάζεστε, ένα value for money smartphone». Ορισμένοι, μάλιστα, το θεωρούν την πιο σημαντική κίνηση που έκανε φέτος η εταιρεία.

iPhone SE (2020): Το πιο οικονομικό και value for money smartphone

Ήταν φανερό εξ’ αρχής πως το μοντέλο θα ήταν πρώτη επιλογή για μεγάλο μέρος του πληθυσμού εφόσον έχει αρχική τιμή 399$. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις του παλαιότερου σχεδιασμού iPhone, σε συνδυασμό με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως ο επεξεργαστής του iPhone 11, μια πλήρως ενημερωμένη κάμερα με λειτουργία πορτραίτου και βίντεο 4K ανάλυσης.

Οι κριτικές

Το Verge δίνει υψηλή βαθμολογία στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την φωτογραφική μηχανή, το εξελιγμένο λογισμικό ενώ υποστηρίζει ότι θα φέρει την αμφισβήτηση στα high-end κινητά της Apple.

«Το iPhone SE δίνει ένα έντονο, ξεκάθαρο φως σε ολόκληρη την βιομηχανία των κινητών, και αντικαθιστά ακόμα και τις ναυαρχίδες της Apple. Τι ακριβώς πληρώνεις όταν ξοδεύεις 800$ ή 1.000$, ειδικά σε ένα κινητό; Μάλλον πληρώνεις για την ομορφιά παρά για τα ανάγκες.»

Όπως οι περισσότερες κριτικές έτσι και το Engadget εστίασε την προσοχή του στην τιμή λέγοντας ότι είναι «το κινητό με τον καλύτερο προϋπολογισμό στην αγορά» και ότι «δεν είναι απλά μια καλή προσφορά – είναι μια τεράστια προσφορά».

Το Tom’s Guide λέει ότι είναι «Το πιο κοντινό σε συσκευή του μέλλοντος, που θα βρεις με λιγότερα από 400$ και προσφέρει την ταχύτερη απόδοση, εξαιρετικές κάμερες, ασύρματη φόρτιση και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό που ξεπερνά τα φτηνά Android κινητά.»

Μερικά από τα σχόλια των YouTubers για το iPhone SE (2020):

«Είναι ένα απίστευτο κινητό σε απίστευτη τιμή,  έχει όλες τις δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο και είναι αρκετά γρήγορο για να παίξεις παιχνίδια», σύμφωνα με την iJustine.

Ο MKBHD ισχυρίζεται ότι με τον Α13 επεξεργαστή και τη μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού που παρέχει η Apple «κυκλοφόρησε ένα από τα πιο σημαντικά smartphones της χρονιάς».

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS