ΑρχικήHow ToΠως να κατεβάσετε βίντεο 4K 2160P από το YouTube σε PC και...

Πως να κατεβάσετε βίντεο 4K 2160P από το YouTube σε PC και Mac

Τι είναι το 4K;

Η ανάλυση 4K, επίσης γνωστή ως 4Κ, είναι μια τεχνική στην οποία το περιεχόμενο οθόνης ή η οθόνη φτάνει το επίπεδο των 4096 × 2160 pixel, όπου το 4096 αντιπροσωπεύει τον αριθμό των pixel οριζόντια και το 2160 αντιπροσωπεύει τον αριθμό των pixel κατακόρυφα. Η ανάλυση 4K είναι τέσσερις φορές πάνω από το μέγεθος του 1080P. Η ανάλυση 4K είναι υψηλής ανάλυσης ποιότητα και φυσικά η εικόνα είναι πιο ρεαλιστική. Μπορείτε να δείτε καθαρά τις ρυτίδες του προσώπου, τις βλεφαρίδες και τα μαλλιά του ατόμου, τα οποία προσδίδουν στον χρήστη μια νέα εμπειρία.

Από τη στιγμή που το YouTube ανακοίνωσε επίσημα την υποστήριξη για βίντεο 4K στο VidCon 2010, υπάρχουν όλο και περισσότερα βίντεο 4K Ultra HD στο YouTube. Αποδεικνύεται ότι η σαφήνεια του βίντεο αυξάνεται από 720P σε 1080P και στη συνέχεια από 2K σε 4K. Από 30fps έως 48 fps, έως 60 fps, η εικόνα γίνεται όλο και πιο ντελικάτη. Ωστόσο, αν και η τεχνολογία είναι κουλ, το να παρακολουθήσετε ένα βίντεο 4K Ultra HD απαιτεί μια πολύ σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο Internet. Προς το παρόν, είναι καλύτερο να κατεβάσετε τα βίντεο 4K αντί να τα παρακολουθήσετε online.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το YouTube δεν διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία λήψης. Λοιπόν, πώς μπορούμε να κατεβάσουμε βίντεο 4K Ultra HD από το YouTube; Μην ανησυχείτε! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει! Θα βρείτε παρακάτω μερικές αποτελεσματικές μεθόδους για να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube 4K σε PC και Mac και να τα παρακολουθήσετε.

Youtube

Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο 4K Ultra HD σε PC

Εάν διαθέτετε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K για να κατεβάσετε βίντεο υψηλής απόδοσης 2160P σε υπολογιστή. Παρακάτω θα δείτε τα βήματα:

  • Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K και μετά τρέξτε το στον υπολογιστή σας. Μεταβείτε στο YouTube website, αντιγράψτε μία ή περισσότερες διευθύνσεις βίντεο 4K και πατήστε το κουμπί “+Paste URL” στην επάνω αριστερή γωνία του προγράμματος.
  • Βήμα 2. Το YouTube Downloader 4K θα αρχίσει να αναλύει τη διεύθυνση URL του βίντεο και μετά από λίγα λεπτά θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τη λήψη του βίντεο, να κάνετε λήψη βίντεο 4K με αυθεντικό ήχο και υπότιτλους και πολλά άλλα. Αφού επιλέξετε ότι θέλετε, κάνετε κλικ στο κουμπί Download.
  • Βήμα 3. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη λήψη του βίντεο 4K Ultra HD. Όσο για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει εξαρτάται από το μέγεθος του βίντεο, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα λήψης στην κάτω δεξιά γωνία. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στην επιλογή Play ή Open Folder για να δείτε τα βίντεο 4K που κατεβάσατε.

Πώς να κατεβάσετε ένα 4K Ultra HD βίντεο σε Mac

Για χρήστες που χρησιμοποιούν υπολογιστές Mac, υπάρχουν επίσης ορισμένοι πρακτικοί τρόποι για να κάνετε λήψη βίντεο 4K από το YouTube. Εδώ προτείνουμε τη χρήση του MacX YouTube Downloader, το οποίο είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να αποθηκεύσει βίντεο 4K Ultra HD σε υπολογιστή Mac σε υψηλή ποιότητα. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

  • Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το MacX YouTube Downloader στον Mac σας και στη συνέχεια τρέξτε το. Στο interface, βρείτε και κάντε κλικ στο κουμπί “+Add URL” και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο.
  • Βήμα 2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το website του YouTube και αντιγράψτε τον σύνδεσμο του βίντεο 4K που θέλετε να μεταφορτώσετε και, στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο του προγράμματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Analyze” για να ξεκινήσετε την ανάλυση.
  • Βήμα 3. Αφού η ανάλυση πραγματοποιηθεί με επιτυχία, ρυθμίζοντας τις προτιμήσεις λήψης, τότε το πρόγραμμα λήψης βίντεο Ultra HD θα αρχίσει να κατεβάζει το βίντεο 4K σε Mac. Αφού ολοκληρωθεί, είστε έτοιμοι να δείτε το βίντεο.

Πώς να κατεβάσετε ένα 4K Ultra HD βίντεο σε απευθείας σύνδεση

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό στον υπολογιστή σας, μπορείτε να βρείτε εδώ μερικούς εξαιρετικούς online “4K video downloaders”, όπως το QDownloader.net, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε το βίντεο 2160P Ultra HD για εύκολη προβολή offline. Ας δούμε παρακάτω τα βήματα:

  • Βήμα 1. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL βίντεο 4K από τον ιστότοπο του YouTube.
  • Βήμα 2. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του QDownloader.net, εισάγετε το link του βίντεο στο πλαίσιο της κύριας σελίδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Download.
  • Βήμα 3. Στη συνέχεια, περιμένετε για το πρόγραμμα να δημιουργήσει το βίντεο. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ανάλυση βίντεο 2160P και κάντε κλικ στην επιλογή Download. Και μετά από όλα αυτά είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε ένα βίντεο 4K Ultra HD offline.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS