ΑρχικήinetΑξιολόγηση του ultrabook Razer Blade Stealth (2019)

Αξιολόγηση του ultrabook Razer Blade Stealth (2019)

Το τελευταίο Razer Blade Stealth είναι ένα πολύ εντυπωσιακό premium ultrabook, για το οποίο αν είναι κανείς πρόθυμος να επενδύσει, σίγουρα αξίζει. Πρόκειται για ένα πολύγχρωμο, μικροσκοπικό και backpack PC που έχει περιβάλλον gaming και αναμένεται να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Razer

Το νέο μοντέλο που έρχεται το 2019 θα έχει πιο επίπεδη και κοφτερή μηχανή, με καμία απολύτως καμπύλη. Τα Bezels γύρω από την οθόνη έχουν μειωθεί σε λιγότερο από 5mm στο πλάι και το Microsoft Precision trackpad έχει επεκταθεί. Πρόκειται για μία υποτιμημένη αλλά πολύ έξυπνη συσκευή και παράλληλα το logo λάμπει, κάνοντας το πιο εμφανές. Επιπλέον, η μηχανή είναι πολύ ελαφριά και λεπτή, με πάχος 1.5 εκατοστά και βάρος 1.3 κιλά. Το hinge είναι πολύ σταθερό και όλη η συσκευή είναι κατασκευασμένη από μαύρο matte aluminium. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο του νέου Razer Blade Stealth, είναι πολύ λεπτό και άνετο για να πληκτρολογεί κανείς και έχει φωτισμό από την κάτω μεριά. Σχετικά με την οθόνη, έχει αναβαθμιστεί σε 1080p από quad HD, το οποίο είναι κάτι που πιθανώς δεν θα παρατηρήσει κανείς αλλά είναι πολύ θετικό για τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Επίσης, η 13.3-inch οθόνη είναι πολύ φωτεινή αλλά δεν είναι αφής.

Μία αλλαγή που δεν θα παρατηρήσει κανείς με την πρώτη ματιά στο Razer Blade Stealth είναι πως τα ηχεία έχουν αυξηθεί σε αριθμό από το 2 στο 4 και αν κάποιος είναι συνηθισμένος στο να παρακολουθεί ταινίες στο laptop του, σίγουρα θα παρατηρήσει τη διαφορά. Συγκεκριμένα, ο ήχος είναι δυνατός και βαθύς και το channel separation για τον ήχο του πραγματικού περιβάλλοντος είναι πολύ εντυπωσιακό!

Αναφορικά με τα ports, να επισημανθεί πως υπάρχουν δύο USB-C ports, ένα με Thunderbolt 3 και δύο standard USB-A 3.1 ports. Επίσης, υπάρχει ένα βύσμα ακουστικών και στην κορυφή βρίσκεται ένα 720p webcam, με έναν αισθητήρα υπέρυθρων για τις συνδέσεις Windows Hello logins, το οποίο είναι πρακτικό. Επίσης, η μπαταρία ζωής είναι πάνω από το μέσο όρο.

Το νέο Razer Blade Stealth έρχεται με δύο επιλογές αναδιαμόρφωσης. Και οι δύο έχουν τον τελευταίο επεξεργαστή της Intel «Whiskey Lake» i7-8565U. Παρόλο που τα προηγούμενα μοντέλα Stealth είχαν μνήμη 16GB RAM, το νέο μοντέλο θα έχει 8GB. Το αποτέλεσμα είναι ένα ταχύτατο ultrabook που αποδίδει πολύ καλά για την κατηγορία του! Τέλος, όσον αφορά τα γραφικά του, προσφέρονται επιλογές που είναι αρκετές για την διαχείριση των mid-level gaming, video-editing και graphics work.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS