ΑρχικήinetΤο ναυτικό των ΗΠΑ λέει ότι βίντεο με εξωγήινους είναι αληθινά!

Το ναυτικό των ΗΠΑ λέει ότι βίντεο με εξωγήινους είναι αληθινά!

βίντεο

Το αμερικανικό ναυτικό φαίνεται ότι επιβεβαιώνει για πρώτη φορά, τη γνησιότητα τριών βίντεο που ισχυρίζονται ότι απεικονίζουν εξωγήινα αεροσκάφη. Το ναυτικό χαρακτήρισε τα αντικείμενα αυτά ως “μη αναγνωρίσιμα εναέρια φαινόμενα”. Τα τρία βίντεο που εξετάστηκαν είναι τα “FLIR1”, “Gimbal” και “GoFast”, τα οποία κυκλοφόρησαν στην New York Times από το The Stars Academy of Arts and Science, μια οργάνωση του πρώην τραγουδιστή των Blink-182, Tom DeLonge.

Το βίντεο “GoFast”, το οποίο τραβήχτηκε από το αεροσκάφος US Navy F / A-18 Super Hornet, δείχνει ένα “άγνωστο” αντικείμενο που πετά πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Το αεροσκάφος F-18 Hornet είναι εξοπλισμένο με Raytheon Advanced Targeting Forward-Looking Infrared (ATFLIR), το οποίο είναι ένα από τα πιο ισχυρά συστήματα παρακολούθησης που κυκλοφορούν και είναι εξοπλισμένο με προηγμένους αισθητήρες.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Joseph Gradisher, επίσημου εκπρόσωπου του Αναπληρωτή Διευθυντή Ναυτικών Επιχειρήσεων, “Το Πολεμικό Ναυτικό ορίζει τα αντικείμενα που περιέχονται σε αυτά τα βίντεο ως άγνωστα εναέρια φαινόμενα.”

Πριν αρχίσετε να πιστεύετε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη των εξωγήινων, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε ξανά τη δήλωση. Το Πολεμικό Ναυτικό αντιμετωπίζει τα αντικείμενα αυτά ως “Απροσδιόριστα Εναέρια Φαινόμενα (UAP).”

Όταν ο κ. Gradisher ρωτήθηκε για την ορολογία που χρησιμοποίησε για τα βίντεο (UAP), δήλωσε: «Χρησιμοποιείται η ορολογία ‘Απροσδιόριστα εναέρια φαινόμενα’ επειδή παρέχει τη βασική περιγραφή για τις παρατηρήσεις / θεάσεις μη αναγνωρίσιμων αεροσκαφών / αντικειμένων που έχουν παρατηρηθεί να εισέρχονται / ίπτανται στον εναέριο χώρο διαφόρων στρατιωτικών ελεγχόμενων περιοχών».

Το ναυτικό δεν έχει πουθενά αναφέρει τον όρο εξωγήινοι ή ΑΤΙΑ για τα αντικείμενα που απεικονίζονται στα βίντεο.

Το αμερικανικό ναυτικό δήλωσε επίσης ότι τα τρία βίντεο δεν προορίζονταν ποτέ για δημόσια κυκλοφορία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια κυβερνητική υπηρεσία χρησιμοποίησε ανοιχτά τον όρο “Απροσδιόριστα Εναέρια Φαινόμενα” και δείχνει ότι αναγνωρίζει ότι υπάρχουν μη αναγνωρισμένες εισβολές που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS