ΑρχικήReviewsAmazon: Το νέο Kindle e-reader προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης

Amazon: Το νέο Kindle e-reader προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης

e-readerΗ Amazon αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα νέο Kindle e-reader στην Ινδία.  Μέχρι τώρα είχε κυκλοφορήσει τα Kindle Paperwhite και Kindle Oasis.

Αυτό που ξεχωρίζει το νέο e-reader είναι ένα ενσωματωμένο φως, στο μπροστινό μέρος, το οποίο βοηθάει στην ανάγνωση, καθώς προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης. Ανεξάρτητα από το μέρος που βρίσκεστε και από το φωτισμό που υπάρχει γύρω, με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να έχετε μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης.

Το νέο e-reader διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, με πυκνότητα pixel 169ppi. Η μπαταρία του διαρκεί έως και τέσσερις εβδομάδες, ενώ διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4GB και δωρεάν cloud αποθήκευση. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι η υποστήριξη ink τεχνολογίας. Επιπλέον, υποστηρίζει άλλα χαρακτηριστικά, που υπάρχουν γενικά στα Kindle e-readers, όπως είναι το Goodreads, το X-ray και το Smart Lookup. Το Goodreads δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αναζητήσουν βιβλία, σχόλια και κριτικές που γίνονται από άλλους χρήστες προκειμένου να επιλέξουν το ιδανικό βιβλίο. Το X-ray επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου του βιβλίου, ενώ το Smart Lookup προσφέρει ένα ολοκληρωμένο λεξικό.

Το e-reader διαθέτει έναν κομψό και λεπτό σχεδιασμό. Επίσης, διαθέτει δυο πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το πρώτο  είναι, ότι όταν διαβάζετε ένα βιβλίο μπορείτε στο τέλος να το επισημαίνετε ως αναγνωσμένο. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα αναγνωσμένα βιβλία τόσο στο e-reader όσο και στην εφαρμογή Kindle, η οποία είναι διαθέσιμη σε Android και iOS. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι το Whispersync. Το Whispersync «σημειώνει» το σημείο στο οποίο είχατε σταματήσει την ανάγνωσή σας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε το διάβασμα εκεί που είχατε μείνει.

Η τιμή του νέου Kindle e-reader θα είναι 7.999 Rs. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει προ-παραγγελία μέσω του Amazon India.

Η ημερομηνία διαθεσιμότητάς του στην αγορά είναι η 10η Απριλίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS