ΑρχικήinetΛηστές έκλεψαν τηλέφωνα Xiaomi αξίας Rs 1 crore στην Ινδία

Ληστές έκλεψαν τηλέφωνα Xiaomi αξίας Rs 1 crore στην Ινδία

Ληστές Τέσσερις ληστές έκλεψαν ένα φορτηγό γεμάτο με τηλέφωνα Xiaomi αξίας Rs 1 crore, κοντά στην περιοχή Nellore στην πολιτεία Andhra Pradesh, σύμφωνα με έκθεση των ΜΜΕ. Οι Times της Ινδίας αναφέρουν ότι τέσσερις άνθρωποι χτύπησαν τον οδηγό του φορτηγού, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και έφυγαν με το φορτηγό με τα τηλέφωνα. Σταμάτησαν το όχημα στο χωριό Gowravaram, μετέφεραν τα κινητά τηλέφωνα σε άλλο άγνωστο φορτηγό και έφυγαν από το σημείο.

“Το φορτηγό πήγαινε προς Kolkata. Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε για να ξεκουραστεί”, ανέφερε η αστυνομία. Οι ντόπιοι βρήκαν τον οδηγό δεμένο σε ένα δέντρο, τον ελευθέρωσαν και ενημέρωσαν την αστυνομία. Η αστυνομία ανέλαβε δράση για να εντοπίσει το κλεμμένο φορτηγό, και μετά την αρχική έρευνα, το βρήκαν άδειο στο χωριό Gowravaram.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η ληστεία ήταν προσχεδιασμένη και υποψιάζεται ότι κάποιος μέσα από την εταιρεία θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό μετέφερε συσκευές αξίας Rs 6.000 έως Rs 14.000 η καθεμιά. Έχει γίνει καταγγελία και έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας International Data Corporation, η Xiaomi κατέκτησε το 28,9% της αγοράς  και πούλησε συνολικά 41,1 εκατομμύρια συσκευές, κατά το ημερολογιακό έτος 2018.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ληστεία smartphone. Το 2017, μια ομάδα ληστών έκλεψε περισσότερα από 300 IPhone X αξίας 370.000 δολαρίων και άνω, πριν από την τοποθέτηση των συσκευών στο κατάστημα. Τρεις άνθρωποι έκλεψαν τα smartphones από ένα φορτηγό UPS, που ήταν σταθμευμένο έξω από ένα κατάστημα της Apple στο Σαν Φρανσίσκο. Πέρυσι, ληστές έκλεψαν προϊόντα Apple αξίας άνω των 100.000 δολαρίων από κατάστημα στις ΗΠΑ.

Η κλοπή πραγματοποιήθηκε στην πόλη Dunwoody, στην πολιτεία  Georgia, όπου ληστές σκαρφάλωσαν στην οροφή ενός καταστήματος Best Buy, άνοιξαν μια τρύπα, μπήκαν στο χώρο όπου φυλάσσονταν τα προϊόντα της Apple και τα έκλεψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήκτες έκλεψαν χιλιάδες iPhones, iPads, MacBooks και άλλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS